Ünyeli İlayda dünya ikincisi

SPOR 07.10.2019 - 23:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1440+ kez okundu.
 

Ünyeli İlayda dünya ikincisi

Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası’na katılan İlayda Veyisoğlu dünya ikincisi olarak göğsümüzü kabarttı.
Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası 28 Eylül 2019 -6 Ekim 2019 tarihleri arasında 66 ülke ve 800 sporcunun katılımıyla Antalya’da yapıldı.   Gençler-Yıldızlar ve Çocuklar (Bay-Bayan ) Muaythai Dünya Şampiyonası’nda Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İlayda Veyisoğlu Yıldız Bayan 60 Kg’da Dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Ünye Puset Polvan Ortaokulu öğrencisi İlayda’nın başarısı ailesi, arkadaşları ve okulu tarafından sevinçle karşılandı.
Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası’na katılan İlayda Veyisoğlu dünya ikincisi olarak göğsümüzü kabarttı.

Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası 28 Eylül 2019 -6 Ekim 2019 tarihleri arasında 66 ülke ve 800 sporcunun katılımıyla Antalya’da yapıldı.

 

Gençler-Yıldızlar ve Çocuklar (Bay-Bayan ) Muaythai Dünya Şampiyonası’nda Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İlayda Veyisoğlu Yıldız Bayan 60 Kg’da Dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Ünye Puset Polvan Ortaokulu öğrencisi İlayda’nın başarısı ailesi, arkadaşları ve okulu tarafından sevinçle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.