Vali Sonel’den Babalar Günü Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 20.06.2021 - 13:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1433+ kez okundu.
 

Vali Sonel’den Babalar Günü Mesajı

Ordu ValisiTuncay Sonel yayınladığı mesajla Babalar gününü kutladı.
    Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımız, sevgi ve fedakarlık sembolü olarak, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımız olup,   güçlü bir aile  yapısının temelini oluşturmaktadırlar.   Hayattaki en değerli varlıklarımızdan olan babalarımıza bu özel günde sevgimizi bir kez daha göstermek, onlar için en güzel hediyedir.   Hayatın tüm yükünü fedakârca omuzlayan, bizlere verdiği sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz.   Sabırlarıyla, sevgileriyle ve emekleriyle bizlere öğrettikleri her şey için minnettar olduğumuz babalarımızın hakkını ödeyemeyiz. Ancak, yaptığımız faydalı ve güzel işlerle onların gönüllerini hoş tutabilir, hayır dualarını alabiliriz.   Bu duygu ve düşüncelerle; tüm aile fertlerini güven bağı ile birbirine bağlayan, aile ve toplum hayatının omurgasını oluşturan, başta değerli evlatlarını vatanımız için feda eden şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  
Ordu ValisiTuncay Sonel yayınladığı mesajla Babalar gününü kutladı.

 

 

Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımız, sevgi ve fedakarlık sembolü olarak, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımız olup,   güçlü bir aile  yapısının temelini oluşturmaktadırlar.

 

Hayattaki en değerli varlıklarımızdan olan babalarımıza bu özel günde sevgimizi bir kez daha göstermek, onlar için en güzel hediyedir.

 

Hayatın tüm yükünü fedakârca omuzlayan, bizlere verdiği sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz.

 

Sabırlarıyla, sevgileriyle ve emekleriyle bizlere öğrettikleri her şey için minnettar olduğumuz babalarımızın hakkını ödeyemeyiz. Ancak, yaptığımız faydalı ve güzel işlerle onların gönüllerini hoş tutabilir, hayır dualarını alabiliriz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm aile fertlerini güven bağı ile birbirine bağlayan, aile ve toplum hayatının omurgasını oluşturan, başta değerli evlatlarını vatanımız için feda eden şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.