Vali Sonel, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

YAŞAM 17.11.2021 - 23:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 816+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, Altınordu ilçemizde bulunan Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinleriyle sohbette bulundu.
        Ahmet Cemal Mağden Huzurevi sakinleri ile tek tek tanışan ve hal ve hatırını soran Vali Tuncay Sonel, “Öncelikle hepinize hayırlı sabahlar diliyorum. Hepinize sağlıklı bir hayat diliyorum. Bugün, hem sizlerle hasbihal edeceğiz, hem de varsa bizlerden bir isteğiniz onu dinleyeceğiz” dedi.       Kendileriyle yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel’e teşekkür eden Ahmet Cemal Mağden Huzurevi sakinleri, “Sizlerin sayesinde burada huzurlu ve mutluyuz. Tiyatro, koro, halk oyunları, el sanatları ve sportif faaliyetlerle burada çok iyi vakit geçiriyoruz. Yöneticilerimiz bizlerle çok ilgileniyor. Allah sizlerden razı olsun. Devletimize zeval vermesin” diye konuştular.       Vali Tuncay Sonel’i sosyal medyadan takip ettiklerini dile getiren Huzurevi sakinleri, “Sizleri sosyal medyadan takip ediyoruz Sayın Valim. Ordu için güzel hizmetler yapıyorsunuz. Gönüller kazanıyorsunuz. Yeni Huzurevi binamızı da yaptırırsanız, bizler de çok mutlu oluruz.” şeklinde duygularını dile getirdiler.       “Sizlerin burada huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatınızı devam ettirmeniz, bizleri de mutlu eder. Sizlerin mutluluğu ve huzuru için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. Mevcut bu Huzurevi’ni yıkıp, yerine tek kişilik odaların olacağı modern bir Huzurevi’nin yapımına 2022 yılının ilk yarısında başlayacağız inşallah. Ayrıca, Ünye ve Perşembe ilçelerimizde de hayırseverlerimizin katkılarıyla modern yeni Huzurevi yapımı için girişimlerimiz devam ediyor. Bütün çabamız sizlerin huzuru ve mutluluğu içindir” dedi.
Vali Tuncay Sonel, Altınordu ilçemizde bulunan Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinleriyle sohbette bulundu.

 

 

 

 

Ahmet Cemal Mağden Huzurevi sakinleri ile tek tek tanışan ve hal ve hatırını soran Vali Tuncay Sonel, “Öncelikle hepinize hayırlı sabahlar diliyorum. Hepinize sağlıklı bir hayat diliyorum. Bugün, hem sizlerle hasbihal edeceğiz, hem de varsa bizlerden bir isteğiniz onu dinleyeceğiz” dedi.

 

 

 

Kendileriyle yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel’e teşekkür eden Ahmet Cemal Mağden Huzurevi sakinleri, “Sizlerin sayesinde burada huzurlu ve mutluyuz. Tiyatro, koro, halk oyunları, el sanatları ve sportif faaliyetlerle burada çok iyi vakit geçiriyoruz. Yöneticilerimiz bizlerle çok ilgileniyor. Allah sizlerden razı olsun. Devletimize zeval vermesin” diye konuştular.

 

 

 

Vali Tuncay Sonel’i sosyal medyadan takip ettiklerini dile getiren Huzurevi sakinleri, “Sizleri sosyal medyadan takip ediyoruz Sayın Valim. Ordu için güzel hizmetler yapıyorsunuz. Gönüller kazanıyorsunuz. Yeni Huzurevi binamızı da yaptırırsanız, bizler de çok mutlu oluruz.” şeklinde duygularını dile getirdiler.

 

 

 

“Sizlerin burada huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatınızı devam ettirmeniz, bizleri de mutlu eder. Sizlerin mutluluğu ve huzuru için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. Mevcut bu Huzurevi’ni yıkıp, yerine tek kişilik odaların olacağı modern bir Huzurevi’nin yapımına 2022 yılının ilk yarısında başlayacağız inşallah. Ayrıca, Ünye ve Perşembe ilçelerimizde de hayırseverlerimizin katkılarıyla modern yeni Huzurevi yapımı için girişimlerimiz devam ediyor. Bütün çabamız sizlerin huzuru ve mutluluğu içindir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.