Vali Sonel, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 28.12.2020 - 21:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1660+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını, hizmetlerini, yatırım ve projelerini yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.
  Vali Tuncay Sonel, bu amaçla yaptığı kurum ziyaretlerini bugün de sürdürdü. Vali Sonel, bugünkü kurum ziyaretlerine, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığını ziyaret ederek başladı.   Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) hizmet binası önünde YİKOB’dan sorumlu Vali Yardımcısı Bayram Gale ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, YİKOB’a bağlı birimleri gezerek, personellerle tanıştı ve kurum personellerine çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.   Vali Sonel daha sonra, kamu yatırımları ve hizmetlerinin etkin yapılması, izlenmesi ve koordinasyonunu sağlamakla görevli olan YİKOB ’un çalışmaları hakkında YİKOB’dan sorumlu Vali Yardımcısı Bayram Gale ile Şube Müdürlerinden kurumun mali yapısı, devam eden iş ve yatırımlarla ilgili  brifing aldı.      Brifing dolayısıyla  teşekkür eden Vali Sonel, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının yaptığı işler nedeniyle önemli bir işleve sahip olduğunu söyledi ve  yatırımların titizlikle ve zamanında gerçekleştirilmesi konusunda gerekli  talimatlar verdi.    Vali Tuncay Sonel, YİKOB ile aynı binada hizmet veren İl Göç İdaresi, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji  Müdürlüğünü de ziyaret ederek, çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Görevli personellere başarı dileğinde bulundu.   Vali Tuncay Sonel, YİKOB, İl Göç İdaresi, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji  Müdürlüğü ziyaretinin ardından İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne giderek, buraya da bir ziyaret gerçekleştirdi.   İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan ile Altınordu Nüfus İlçe Müdürü Emine Kurucu tarafından karşılanan Vali Sonel, Müdürlük bünyesindeki büroları gezerek incelemelerde bulundu.   Vali Tuncay Sonel, pandemi sürecinde kimlik kartı, pasaport, sürücü belgesi, adres kaydı, yaşlı ve engelli başvuru bürosu, evlenme ve vatandaşlık şefliği başta olmak üzere tüm birimleri gezerek detaylı bilgi aldı.   Nüfus Müdürlüğü personeline, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Sonel, işleri için Nüfus Müdürlüğüne gelen vatandaşlarla da  sohbette bulundu.   İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan ile  makamda bir süre görüşen Vali Tuncay Sonel, “Bugün Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüzü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. 40 personelimiz görev yapıyor. Ayrıca, Covid-19 salgını dolayısıyla vatandaşlarımız için  alınan tedbirleri de görmüş olduk. Yapılan çalışmaları değerlendirdik” diye konuştu.
Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını, hizmetlerini, yatırım ve projelerini yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Vali Tuncay Sonel, bu amaçla yaptığı kurum ziyaretlerini bugün de sürdürdü. Vali Sonel, bugünkü kurum ziyaretlerine, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığını ziyaret ederek başladı.

 

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) hizmet binası önünde YİKOB’dan sorumlu Vali Yardımcısı Bayram Gale ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel,

YİKOB’a bağlı birimleri gezerek, personellerle tanıştı ve kurum personellerine çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

 

Vali Sonel daha sonra, kamu yatırımları ve hizmetlerinin etkin yapılması, izlenmesi ve koordinasyonunu sağlamakla görevli olan YİKOB ’un çalışmaları hakkında YİKOB’dan sorumlu Vali Yardımcısı Bayram Gale ile Şube Müdürlerinden kurumun mali yapısı, devam eden iş ve yatırımlarla ilgili  brifing aldı.   

 

Brifing dolayısıyla  teşekkür eden Vali Sonel, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının yaptığı işler nedeniyle önemli bir işleve sahip olduğunu söyledi ve 

yatırımların titizlikle ve zamanında gerçekleştirilmesi konusunda gerekli  talimatlar verdi. 

 

Vali Tuncay Sonel, YİKOB ile aynı binada hizmet veren İl Göç İdaresi, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji  Müdürlüğünü de ziyaret ederek, çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Görevli personellere başarı dileğinde bulundu.

 

Vali Tuncay Sonel, YİKOB, İl Göç İdaresi, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji  Müdürlüğü ziyaretinin ardından İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne giderek, buraya da bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan ile Altınordu Nüfus İlçe Müdürü Emine Kurucu tarafından karşılanan Vali Sonel, Müdürlük bünyesindeki büroları gezerek incelemelerde bulundu.

 

Vali Tuncay Sonel, pandemi sürecinde kimlik kartı, pasaport, sürücü belgesi, adres kaydı, yaşlı ve engelli başvuru bürosu, evlenme ve vatandaşlık şefliği başta olmak üzere tüm birimleri gezerek detaylı bilgi aldı.

 

Nüfus Müdürlüğü personeline, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Sonel, işleri için Nüfus Müdürlüğüne gelen vatandaşlarla da  sohbette bulundu.

 

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan ile  makamda bir süre görüşen Vali Tuncay Sonel, “Bugün Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüzü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. 40 personelimiz görev yapıyor. Ayrıca, Covid-19 salgını dolayısıyla vatandaşlarımız için  alınan tedbirleri de görmüş olduk. Yapılan çalışmaları değerlendirdik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.