Yapılandırmada Son Gün 31 Aralık 2020

BÖLGE GÜNDEMİ 25.12.2020 - 00:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1778+ kez okundu.
 

Yapılandırmada Son Gün 31 Aralık 2020

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 31 Ağustos 2020’ye kadar gerçekleşen kira alacakları, ilan ve reklam vergisi, idari para cezaları ve ecrimisil bedeli gibi borçları yapılandırmaya devam ediyor. Vatandaşlar 31 Aralık 2020 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesine başvurarak yapılandırmadan yararlanabilecek.
 YAPILANDIRMA KAPSAMINA ALINAN BORÇLAR AÇIKLANDI     7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında belediyeye konu olan 31 Ağustos 2020’den önce tahakkuk etmiş borçlar yapılandırılacak. İlan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler, idari para cezaları, ecrimisil bedeli ve kira alacaklarından oluşan borçlar yapılandırma kapsamına alındı.      YAPILANDIRMA İÇİN İLGİLİ DAİRE BAŞKANLIĞINA BAŞVURU YAPILMASI GEREKİYOR     Vatandaşlar, yapılandırma için 31 Aralık 2020’ye kadar Büyükşehir Belediyesine başvuru yapabilecek. İlan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler ile idari para cezaları için başvuruda bulunacak vatandaşların Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvurması gerekiyor.     SON GÜNE BIRAKMAMALI     Vatandaşların yapılandırma fırsatını kaçırmamaları gerektiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Zafer Yılmaz, “7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında belediyeye konu olan 31 Ağustos 2020’den önce tahakkuk etmiş borçlar yapılandırılıyor. Vatandaşlarımızın ilan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler, idari para cezaları, ecrimisil bedeli ve kira alacaklarından oluşan borçlarını yeniden yapılandırıyoruz. Belediyemize borcu olan vatandaşlarımızın bu borçlarını 2 ayda bir ödemek şartı ile 6-9-12-18 olarak taksitlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın bu fırsattan yararlanmaları için son başvuru tarihi olan 31 Aralık 2020’ye kadar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunması gerekiyor” dedi.      
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 31 Ağustos 2020’ye kadar gerçekleşen kira alacakları, ilan ve reklam vergisi, idari para cezaları ve ecrimisil bedeli gibi borçları yapılandırmaya devam ediyor. Vatandaşlar 31 Aralık 2020 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesine başvurarak yapılandırmadan yararlanabilecek.

 YAPILANDIRMA KAPSAMINA ALINAN BORÇLAR AÇIKLANDI

 

 

7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında belediyeye konu olan 31 Ağustos 2020’den önce tahakkuk etmiş borçlar yapılandırılacak. İlan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler, idari para cezaları, ecrimisil bedeli ve kira alacaklarından oluşan borçlar yapılandırma kapsamına alındı.

 

 

 YAPILANDIRMA İÇİN İLGİLİ DAİRE BAŞKANLIĞINA BAŞVURU YAPILMASI GEREKİYOR

 

 

Vatandaşlar, yapılandırma için 31 Aralık 2020’ye kadar Büyükşehir Belediyesine başvuru yapabilecek. İlan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler ile idari para cezaları için başvuruda bulunacak vatandaşların Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvurması gerekiyor.

 

 

SON GÜNE BIRAKMAMALI

 

 

Vatandaşların yapılandırma fırsatını kaçırmamaları gerektiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Zafer Yılmaz, “7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında belediyeye konu olan 31 Ağustos 2020’den önce tahakkuk etmiş borçlar yapılandırılıyor. Vatandaşlarımızın ilan ve reklam vergisi, vergi ziyaı cezası, tahsis-bakım ücretleri ve diğer ücretler, idari para cezaları, ecrimisil bedeli ve kira alacaklarından oluşan borçlarını yeniden yapılandırıyoruz. Belediyemize borcu olan vatandaşlarımızın bu borçlarını 2 ayda bir ödemek şartı ile 6-9-12-18 olarak taksitlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın bu fırsattan yararlanmaları için son başvuru tarihi olan 31 Aralık 2020’ye kadar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunması gerekiyor” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.