Yediyıldız'dan Fındık Açıklaması

(Ünye Kent) - Ünye Kent Gazetesi | 19.07.2018 - 14:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2555+ kez okundu.
 

Yediyıldız'dan Fındık Açıklaması

Fındık hasatına kısa süre kalırken TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’dan fındık açıklaması geldi
Ak Parti Ordu Milletvekilleri ile ilçelere 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’ye ve Başkan Erdoğan’a verilen destek sebebiyle teşekkür ziyaretine çıkan Şenel Yediyıldız, Gülyalı Ak Parti İlçe Teşkilatında açıklamalarda bulundu. Ordu’nun projelerinin tamamlanması için çaba sarf edeceklerini belirten Yediyıldız teşkilatlara da verilen vaatlerin  kısa süre içerisinde yerine getirileceği teminatını verdi.   BAKANLA FINDIK GÖRÜŞMESİ  Fındıkla ilgili de açıklamalarda bulunan Şenel Yediyıldız, “Allahın izniyle fındıkla ilgili yetkililerin çok iyi bir fiyat açıklamasını sağlayacağız. Buradan gittim ve ilk işim fındıkla ilgili Tarım Bakanlığı yetkilileri ile toplantı yapmak oldu. Çok iyi mesafe kat ettik. Ordu’dan dönüşte pazartesi günü Tarım ve Orman Bakanımız ile saat 18.00’de toplantı gerçekleştireceğiz. İnşallah burada konuları netleştireceğiz ve Tarım Bakanlığı ya da TMD gerekli açıklamayı yapacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Pazartesinden sonra fındıkla ilgili resmi açıklama yapılacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.  
Fındık hasatına kısa süre kalırken TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’dan fındık açıklaması geldi

Ak Parti Ordu Milletvekilleri ile ilçelere 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’ye ve Başkan Erdoğan’a verilen destek sebebiyle teşekkür ziyaretine çıkan Şenel Yediyıldız, Gülyalı Ak Parti İlçe Teşkilatında açıklamalarda bulundu. Ordu’nun projelerinin tamamlanması için çaba sarf edeceklerini belirten Yediyıldız teşkilatlara da verilen vaatlerin  kısa süre içerisinde yerine getirileceği teminatını verdi.

 

BAKANLA FINDIK GÖRÜŞMESİ 

Fındıkla ilgili de açıklamalarda bulunan Şenel Yediyıldız, “Allahın izniyle fındıkla ilgili yetkililerin çok iyi bir fiyat açıklamasını sağlayacağız. Buradan gittim ve ilk işim fındıkla ilgili Tarım Bakanlığı yetkilileri ile toplantı yapmak oldu. Çok iyi mesafe kat ettik. Ordu’dan dönüşte pazartesi günü Tarım ve Orman Bakanımız ile saat 18.00’de toplantı gerçekleştireceğiz. İnşallah burada konuları netleştireceğiz ve Tarım Bakanlığı ya da TMD gerekli açıklamayı yapacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Pazartesinden sonra fındıkla ilgili resmi açıklama yapılacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.