Yeni Otogar Gün Sayıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 17.11.2020 - 15:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 870+ kez okundu.
 

Yeni Otogar Gün Sayıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
    Gerçekleştirilen toplantıda modern yapısı ile açılışına sayılı günler kalan yeni otogardaki şehirlerarası ve uluslararası araçların güzergahları ile terminalden yararlanacak firmaların düzenlemeleri belirlendi. Yapılan düzenleme ile Trabzon istikameti ile Samsun istikametinden gelen şehirler ve uluslararası araçlar çevre yolunu kullanarak otogara giriş çıkış yapacak. Aynı şekilde ilçelerden gelen araçların da son durakları otogar olacak.   GENEL SEKRETER COŞKUN ALP: “TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”   Gerçekleştirilen Kasım Ayı UKOME toplantısında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Kısa süre içinde hizmete açacağımız yeni otogar için her şey tamam. Artık, otogara giriş çıkış yapacak araçların güzergahları ile ilçelerden gelecek araçların kullanacakları güzergahları da belirledik. Ayrıca terminalden yararlanacak olan firmaların düzenlemelerine de bu toplantıda son şeklini verdik. İnanıyorum ki yeni otogar ilimize çok yakışacak. Modern yapısı ve son teknoloji kullanılarak yapılan bu tesisin ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.   Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 24 gündem maddesi kabul edilirken, 7 gündem maddesi ise komisyona havale edildi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 

Gerçekleştirilen toplantıda modern yapısı ile açılışına sayılı günler kalan yeni otogardaki şehirlerarası ve uluslararası araçların güzergahları ile terminalden yararlanacak firmaların düzenlemeleri belirlendi. Yapılan düzenleme ile Trabzon istikameti ile Samsun istikametinden gelen şehirler ve uluslararası araçlar çevre yolunu kullanarak otogara giriş çıkış yapacak. Aynı şekilde ilçelerden gelen araçların da son durakları otogar olacak.

 

GENEL SEKRETER COŞKUN ALP: “TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Gerçekleştirilen Kasım Ayı UKOME toplantısında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Kısa süre içinde hizmete açacağımız yeni otogar için her şey tamam. Artık, otogara giriş çıkış yapacak araçların güzergahları ile ilçelerden gelecek araçların kullanacakları güzergahları da belirledik. Ayrıca terminalden yararlanacak olan firmaların düzenlemelerine de bu toplantıda son şeklini verdik. İnanıyorum ki yeni otogar ilimize çok yakışacak. Modern yapısı ve son teknoloji kullanılarak yapılan bu tesisin ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 24 gündem maddesi kabul edilirken, 7 gündem maddesi ise komisyona havale edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.