Yeni Yaşam Alanı: Melet

YAŞAM 13.12.2020 - 16:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1624+ kez okundu.
 

Yeni Yaşam Alanı: Melet

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile DSİ tarafından Melet ırmağı üzerinde sürdürülen ıslah çalışmalarını inceledi.
    Büyükşehir Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen ve derelerdeki taşkın riskini azaltmayı hedefleyen çalışma kapsamında Melet ırmağı büyük ölçüde temizlendi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Melet ırmağın yatağının kot seviyesi eksi 2 düşürülerek denizden ırmağa su girişinin sağlanması hedefleniyor. Bu sayede ırmak üzerinde kayık ve tekneler rahatlıkla yüzdürüle bilinecek, dedi. “ALTINORDU’YA YENİ BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRIYORUZ” Melet Irmağındaki çalışmaların istenildiği hızla devam ettiğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen çalışma ile Melet ırmağındaki çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda. Ekiplerimiz burada gece-gündüz çalışıyor. Melet Irmağındaki çalışmalarımız tamamlandığında ırmağın kot seviyesi eksi 2 dereceye düşürülmüş olacak. Bu sayede ırmak içerisine tekne ve kayıkların girmesi sağlanmış olacak. Ayrıca yapacağımız özel çalışma ile burayı kuşların yeni mekânı haline getirmiş olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başladığımız çalışmalar kapsamında Melet Irmağının her iki tarafına da sosyal tesis kurarak burayı 7/24 canlı ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte zamanlarını geçirebileceği mekân haline getirmiş olacağız. Ekiplerimizin çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Burası tamamlandığında Altınordu ilçemize yeni bir yaşam merkezi kazandırmış olacağız” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile DSİ tarafından Melet ırmağı üzerinde sürdürülen ıslah çalışmalarını inceledi.

 

 

Büyükşehir Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen ve derelerdeki taşkın riskini azaltmayı hedefleyen çalışma kapsamında Melet ırmağı büyük ölçüde temizlendi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Melet ırmağın yatağının kot seviyesi eksi 2 düşürülerek denizden ırmağa su girişinin sağlanması hedefleniyor. Bu sayede ırmak üzerinde kayık ve tekneler rahatlıkla yüzdürüle bilinecek, dedi.

“ALTINORDU’YA YENİ BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRIYORUZ”

Melet Irmağındaki çalışmaların istenildiği hızla devam ettiğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen çalışma ile Melet ırmağındaki çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda. Ekiplerimiz burada gece-gündüz çalışıyor. Melet Irmağındaki çalışmalarımız tamamlandığında ırmağın kot seviyesi eksi 2 dereceye düşürülmüş olacak. Bu sayede ırmak içerisine tekne ve kayıkların girmesi sağlanmış olacak. Ayrıca yapacağımız özel çalışma ile burayı kuşların yeni mekânı haline getirmiş olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başladığımız çalışmalar kapsamında Melet Irmağının her iki tarafına da sosyal tesis kurarak burayı 7/24 canlı ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte zamanlarını geçirebileceği mekân haline getirmiş olacağız. Ekiplerimizin çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Burası tamamlandığında Altınordu ilçemize yeni bir yaşam merkezi kazandırmış olacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.