Yenikent'te kaza: 2 Ölü 4 Yaralı

ASAYİŞ (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 18.03.2019 - 22:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1834+ kez okundu.
 

Yenikent'te kaza: 2 Ölü 4 Yaralı

Öğrenci servisi otomobille çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı. Ünye’de bugün öğle saatlerinde öğrenci servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Cemalettin Çöp ile Nazile Demir hayatını kaybetti, 2'si öğrenci 4 kişi yaralandı.
Ünye ilçesinde bugün öğle saatlerinde öğrenci servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada, Cemalettin Çöp ile kayınvalidesi Nazile Demir hayatını kaybetti, 2'si öğrenci 4 kişi yaralandı.   Ünye’ye bağlı Yenikent Mahallesi Keçigeçmez mevkiinde meydana gelen kazada, Akkuş istikametinden Ünye yönüne giden Cemalettin Çöp idaresindeki 52 LB 909 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Muhammet E.G. yönetimindeki 24 AAC 255 plakalı otomobil ile mevkisinde çarpıştı.   Çarpışmasının etkisiyle kontrolden çıkan Cemalettin Çöp idaresindeki otomobil, karşı yönden gelen Turgut A. idaresindeki 52 LP 713 plakalı öğrenci servisi minibüsüne de çarptı.   Kazada 24 yaşındaki Cemalettin Çöp ile kayınvalidesi otomobilde bulunan 60 yaşındaki Nazile Demir hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan 65 yaşındaki Hasan Demir ile 16 yaşındaki Seçil Demir, öğrenci servisinde bulunan öğrencilerden 11 yaşındaki Semranur Kafa ve 12 yaşıındaki Ömer Faruk Kafa yaralandı.   Yaralılar, kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi de otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Öğrenci servisi otomobille çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı. Ünye’de bugün öğle saatlerinde öğrenci servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Cemalettin Çöp ile Nazile Demir hayatını kaybetti, 2'si öğrenci 4 kişi yaralandı.

Ünye ilçesinde bugün öğle saatlerinde öğrenci servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada, Cemalettin Çöp ile kayınvalidesi Nazile Demir hayatını kaybetti, 2'si öğrenci 4 kişi yaralandı.

 

Ünye’ye bağlı Yenikent Mahallesi Keçigeçmez mevkiinde meydana gelen kazada, Akkuş istikametinden Ünye yönüne giden Cemalettin Çöp idaresindeki 52 LB 909 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Muhammet E.G. yönetimindeki 24 AAC 255 plakalı otomobil ile mevkisinde çarpıştı.

 

Çarpışmasının etkisiyle kontrolden çıkan Cemalettin Çöp idaresindeki otomobil, karşı yönden gelen Turgut A. idaresindeki 52 LP 713 plakalı öğrenci servisi minibüsüne de çarptı.

 

Kazada 24 yaşındaki Cemalettin Çöp ile kayınvalidesi otomobilde bulunan 60 yaşındaki Nazile Demir hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan 65 yaşındaki Hasan Demir ile 16 yaşındaki Seçil Demir, öğrenci servisinde bulunan öğrencilerden 11 yaşındaki Semranur Kafa ve 12 yaşıındaki Ömer Faruk Kafa yaralandı.

 

Yaralılar, kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi de otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.