Yorgun Mermi Evin Çatısını Deldi

ASAYİŞ 29.11.2020 - 21:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 957+ kez okundu.
 

Yorgun Mermi Evin Çatısını Deldi

Ordu'da bir evin çatısına isabet eden yorgun mermi çatıda delik açarken, bina sakinleri ise duruma tepki gösterdi
Altınordu ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan bir evin çatı katına isabet eden yorgun mermi, çatıda delik açarak maddi hasara sebebiyet verdi. Yeni yapılan çatıdan yağmur suyu gelmesi üzerine şüphelenen ev sahibi, bir çatı ustası çağırarak çatıyı kontrol etmesini istedi. Çatıyı onarmak için yukarıya çıkan usta, çatının delik kısmının yanında yorgun bir mermi buldu.    ''İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?'' Evin çatısında delik açan yorgun merminin bir insana isabet etmesi ölümcül olabilir diyen bina sakinleri; ''Balkonda otururken kör bir kurşun kafanıza isabet ediyor ve ölüyorsunuz. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Çatıya delik açan bir mermi, bir insanı çok rahat öldürebilir veya yaralayabilir'' diyerek tepki gösterdi.
Ordu'da bir evin çatısına isabet eden yorgun mermi çatıda delik açarken, bina sakinleri ise duruma tepki gösterdi
Altınordu ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan bir evin çatı katına isabet eden yorgun mermi, çatıda delik açarak maddi hasara sebebiyet verdi. Yeni yapılan çatıdan yağmur suyu gelmesi üzerine şüphelenen ev sahibi, bir çatı ustası çağırarak çatıyı kontrol etmesini istedi. Çatıyı onarmak için yukarıya çıkan usta, çatının delik kısmının yanında yorgun bir mermi buldu. 
 
''İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?''
Evin çatısında delik açan yorgun merminin bir insana isabet etmesi ölümcül olabilir diyen bina sakinleri; ''Balkonda otururken kör bir kurşun kafanıza isabet ediyor ve ölüyorsunuz. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Çatıya delik açan bir mermi, bir insanı çok rahat öldürebilir veya yaralayabilir'' diyerek tepki gösterdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.