Hakuruk ve Pençe Kilit'te 6 terörist etkisiz!

03.09.2024 - 13:43, Güncelleme: 03.09.2024 - 13:43 690 kez okundu.
 

Hakuruk ve Pençe Kilit'te 6 terörist etkisiz!

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 6 terörist etkisiz hale getirildi.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, "Terörist neredeyse hedefimiz orası" diyerek operasyon bölgelerindeki son faaliyete yönelik bilgilendirmede bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarınca Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirildiği duyuruldu. Bakanlık, "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dedi. https://twitter.com/tcsavunma/status/1830906589982695597

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 6 terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, "Terörist neredeyse hedefimiz orası" diyerek operasyon bölgelerindeki son faaliyete yönelik bilgilendirmede bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarınca Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.

Bakanlık, "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dedi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1830906589982695597

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.