İl Deniz Turizm Kurulu, Vali Erol’un Başkanlığında Toplandı

BÖLGE GÜNDEMİ 16.07.2024 - 12:20, Güncelleme: 16.07.2024 - 12:20 798+ kez okundu.
 

İl Deniz Turizm Kurulu, Vali Erol’un Başkanlığında Toplandı

2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu kapsamında çıkarılan Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında oluşturulan İl Deniz Turizm Kurulu, Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.
        Valilik toplantı salonunda yapılan İl Deniz Turizm Kurulu Toplantısına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra kurul üyeleri İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Liman Başkanı Alper Satılmış, Sahil Güvenlik Orta Karadeniz Komutanlığından SG Üsteğmen Berkay Eren, Deniz Ticaret Odası İl Temsilcisi Zeki Şenbursa ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri katıldı.   Toplantıda, deniz turizmi yapan araçların, Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında almaları gereken Turizm İşletme Belgesi başvuruları değerlendirilerek, karar bağlandı.   İl Deniz Turizmi Kurulu kararları doğrultusunda, Ordu ili genelinde bugüne kadar deniz turizmi yapan ve gezi teknesi olarak nitelenen 7 deniz turizmi aracına Turizm İşletme Belgesi verildiği ifade edildi.
2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu kapsamında çıkarılan Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında oluşturulan İl Deniz Turizm Kurulu, Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.

 

 

 

 

Valilik toplantı salonunda yapılan İl Deniz Turizm Kurulu Toplantısına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra kurul üyeleri İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Liman Başkanı Alper Satılmış, Sahil Güvenlik Orta Karadeniz Komutanlığından SG Üsteğmen Berkay Eren, Deniz Ticaret Odası İl Temsilcisi Zeki Şenbursa ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

 

Toplantıda, deniz turizmi yapan araçların, Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında almaları gereken Turizm İşletme Belgesi başvuruları değerlendirilerek, karar bağlandı.

 

İl Deniz Turizmi Kurulu kararları doğrultusunda, Ordu ili genelinde bugüne kadar deniz turizmi yapan ve gezi teknesi olarak nitelenen 7 deniz turizmi aracına Turizm İşletme Belgesi verildiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.