Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerinde Çocukları Unutmuyor

YAŞAM 30.01.2022 - 17:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1999+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerinde Çocukları Unutmuyor

Çocukların Patlamış Mısır Ve Meyve Suyu Eşliğinde Film Keyfi
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat Ocak ayı etkinlikleri kapsamında macera, komedi ve aile türünde hazırlanan animasyon filmi “Dipdip Bir Okyanus Macerası” çocuklarla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesinin ikramı olan patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi seyreden çocuklar ve aileleri keyifli bir gün yaşadı.       FİLM KEYFİNE PATLAMIŞ MISIR VE MEYVE SUYU       Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yönetmenliğini Julio Soto Gurpide’un üstlendiği animasyon filmi “Dipdip Bir Okyanus Macerası” çocuklarla buluşturdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleşen film öncesi çocuklara patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi.       HEM ÇOCUKLAR HEM DE AİLELERİ MUTLU OLDU       Film sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan çocuklar ve aileleri etkinliği çok beğendiklerini belirtti. Çocuklar film ve ikramlarla, aileler ise dolu dolu bir hafta sonu geçirdikleri için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.  
Çocukların Patlamış Mısır Ve Meyve Suyu Eşliğinde Film Keyfi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat Ocak ayı etkinlikleri kapsamında macera, komedi ve aile türünde hazırlanan animasyon filmi “Dipdip Bir Okyanus Macerası” çocuklarla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesinin ikramı olan patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi seyreden çocuklar ve aileleri keyifli bir gün yaşadı.

 

 

 

FİLM KEYFİNE PATLAMIŞ MISIR VE MEYVE SUYU

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yönetmenliğini Julio Soto Gurpide’un üstlendiği animasyon filmi “Dipdip Bir Okyanus Macerası” çocuklarla buluşturdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleşen film öncesi çocuklara patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi.

 

 

 

HEM ÇOCUKLAR HEM DE AİLELERİ MUTLU OLDU

 

 

 

Film sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan çocuklar ve aileleri etkinliği çok beğendiklerini belirtti. Çocuklar film ve ikramlarla, aileler ise dolu dolu bir hafta sonu geçirdikleri için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.