JANDARMA'DAN ÜNYE'DE BONZAİ OPERASYONU

ASAYİŞ 06.06.2024 - 23:37, Güncelleme: 06.06.2024 - 23:37 3064+ kez okundu.
 

JANDARMA'DAN ÜNYE'DE BONZAİ OPERASYONU

Konu ile ilgili açıklama şöyle:
Ordu İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Takipli KOM Faaliyeti kapsamında, Ünye İlçesinde 04 Haziran 2024 tarihinde icra edilen operasyonda; İ.C (43/E) isimli şahsın üst ve eşyalarında yapılan aramada (1050) gr bonzai, (550) gr afyon sakızı ve (198) adet extacy ele geçirilmiştir.    Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Konu ile ilgili açıklama şöyle:

Ordu İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Takipli KOM Faaliyeti kapsamında, Ünye İlçesinde 04 Haziran 2024 tarihinde icra edilen operasyonda; İ.C (43/E) isimli şahsın üst ve eşyalarında yapılan aramada (1050) gr bonzai, (550) gr afyon sakızı ve (198) adet extacy ele geçirilmiştir. 

 

Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.