8 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN GÜZERGAHA SICAK ASFALT

BÖLGE GÜNDEMİ 10.07.2024 - 23:52, Güncelleme: 10.07.2024 - 23:52 1237+ kez okundu.
 

8 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN GÜZERGAHA SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Öceli Mahallesi’nde başlattığı sıcak asfalt çalışması tamamlandı.
  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili olan Ordu’da 2 bin 200 km yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ulaşım hamlesi ile kentin yol sorununu çözmeye devam ediyor. YÜZLER GÜLDÜ Bu kapsamda Öceli Mahallesi’nde çalışan ekipler; Burhanettin, Çavuşlar, Teyneli, Yağızlı, Kayadibi, Kısacık, Günören ve Akkese yolları olmak üzere 8 mahalleye de bağlantı sağlayan en önemli güzergahlardan biri olan 3.2 km’lik yolu sıcak asfalt konforuyla buluşturdu. Vatandaşların uzun yıllardır beklediği özlemin sona ermesi ile birlikte yüzler güldü.   Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede çalışmalara devam ederek ulaşım rekoruna yenilerini ekliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Öceli Mahallesi’nde başlattığı sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili olan Ordu’da 2 bin 200 km yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ulaşım hamlesi ile kentin yol sorununu çözmeye devam ediyor.

YÜZLER GÜLDÜ

Bu kapsamda Öceli Mahallesi’nde çalışan ekipler; Burhanettin, Çavuşlar, Teyneli, Yağızlı, Kayadibi, Kısacık, Günören ve Akkese yolları olmak üzere 8 mahalleye de bağlantı sağlayan en önemli güzergahlardan biri olan 3.2 km’lik yolu sıcak asfalt konforuyla buluşturdu. Vatandaşların uzun yıllardır beklediği özlemin sona ermesi ile birlikte yüzler güldü.  

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede çalışmalara devam ederek ulaşım rekoruna yenilerini ekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.