FATSA KURTULUŞ MAHALLESİNDE ASFALT MUTLULUĞU

BÖLGE GÜNDEMİ 12.09.2024 - 14:50, Güncelleme: 16.09.2024 - 00:30 121 kez okundu.
 

FATSA KURTULUŞ MAHALLESİNDE ASFALT MUTLULUĞU

BAŞKAN GÜLER İLÇENİN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ YOLU ASFALT KONFORUYLA BULUŞTURUYOR
      Cumhuriyet tarihinin en büyük yol yatırımına imza atarak geride kalan 5 yılda Fatsa ilçesinde 242 km yolu asfalt ve betonla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeye modern ve konforlu ulaşım ağlarını kazandırmaya devam ediyor.   Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik caddesinde de sıcak asfalt çalışması başlatan ekipler, 3,2 km’lik güzergahın 1 km’lik kısmında asfalt çalışmalarını tamamladı. Yıllar süren özlemine son verilen vatandaşların yüzü güldü.   ALT YAPISI DA YENİLENDİ   Kurtuluş mahallesinde özel eğitim kurumları ve okullar bulunan,  dolmuşların da geçtiği güzergahta öncesinde Telekom, Superonline, içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, doğalgaz gibi alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, Fiskobirlik Caddesi, Başak sokak, Yeni sokak, Çelik sokak, Uydu sokak, Demir sokak, Akar sokak, Yeşilay sokak olmak üzere toplamda 3,2 km olan yolda asfalt çalışmasına başladı.   VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Yapılan çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürdü. Kurtuluş Mahallesi sakinleri, yıllardır bu yolu özlemle beklediklerine dikkat çekerek, “Öncesinde toz ve çamur nedeniyle mağduriyet yaşadığımız yolumuzda bu hizmeti görmek bizim için hayaldi. Yolumuzun alt yapısı iyileştirildi ve sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Yapılan çalışmayla mağduriyetimiz giderilecek. Bizim sesimize kulak veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.
BAŞKAN GÜLER İLÇENİN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ YOLU ASFALT KONFORUYLA BULUŞTURUYOR

 

 

 

Cumhuriyet tarihinin en büyük yol yatırımına imza atarak geride kalan 5 yılda Fatsa ilçesinde 242 km yolu asfalt ve betonla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeye modern ve konforlu ulaşım ağlarını kazandırmaya devam ediyor.

 

Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik caddesinde de sıcak asfalt çalışması başlatan ekipler, 3,2 km’lik güzergahın 1 km’lik kısmında asfalt çalışmalarını tamamladı. Yıllar süren özlemine son verilen vatandaşların yüzü güldü.

 

ALT YAPISI DA YENİLENDİ

 

Kurtuluş mahallesinde özel eğitim kurumları ve okullar bulunan,  dolmuşların da geçtiği güzergahta öncesinde Telekom, Superonline, içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, doğalgaz gibi alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, Fiskobirlik Caddesi, Başak sokak, Yeni sokak, Çelik sokak, Uydu sokak, Demir sokak, Akar sokak, Yeşilay sokak olmak üzere toplamda 3,2 km olan yolda asfalt çalışmasına başladı.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Yapılan çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürdü. Kurtuluş Mahallesi sakinleri, yıllardır bu yolu özlemle beklediklerine dikkat çekerek, “Öncesinde toz ve çamur nedeniyle mağduriyet yaşadığımız yolumuzda bu hizmeti görmek bizim için hayaldi. Yolumuzun alt yapısı iyileştirildi ve sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Yapılan çalışmayla mağduriyetimiz giderilecek. Bizim sesimize kulak veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.