Şehidimizi Törenle Uğurlayacağız

BÖLGE GÜNDEMİ 18.09.2024 - 13:17, Güncelleme: 18.09.2024 - 13:17 275 kez okundu.
 

Şehidimizi Törenle Uğurlayacağız

Yol kontrol sırasında motosikleti çarptığı Jandarma Astsubat şehit oldu. Ordu valiliği konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
      Gülyalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca 18 Eylül 2024 tarihinde 08.00-10.00 saatleri arasında Ordu-Giresun karayolu Divane Camii mevkiinde icra edilen Yol Emniyet Kontrol Devriyesi görevinde, saat 09.50 sıralarında, durdurulmak istenilen A. T. isimli şahıs sevk ve idaresindeki  motosikletin durmayarak, yol kenarında bulunduğu esnada kendisine çarpması sonucu ağır yaralanan ve  kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan J. Asb. Çvş. M. F. Ç.’nin naaşı;    18.09.2024 Çarşamba günü (bugün) saat 15.00’te Ordu İl Jandarma Komutanlığı önünde düzenlenecek törenin ardından karayoluyla Samsun Çarşamba Havalimanına, oradan da askeri uçakla memleketi Sakarya’ya götürülecektir.     Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.   Ruhu şad, mekanı cennet, makamı âli olsun…
Yol kontrol sırasında motosikleti çarptığı Jandarma Astsubat şehit oldu. Ordu valiliği konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

 

 

 

Gülyalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca 18 Eylül 2024 tarihinde 08.00-10.00 saatleri arasında Ordu-Giresun karayolu Divane Camii mevkiinde icra edilen Yol Emniyet Kontrol Devriyesi görevinde, saat 09.50 sıralarında, durdurulmak istenilen A. T. isimli şahıs sevk ve idaresindeki  motosikletin durmayarak, yol kenarında bulunduğu esnada kendisine çarpması sonucu ağır yaralanan ve  kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan J. Asb. Çvş. M. F. Ç.’nin naaşı; 

 

18.09.2024 Çarşamba günü (bugün) saat 15.00’te Ordu İl Jandarma Komutanlığı önünde düzenlenecek törenin ardından karayoluyla Samsun Çarşamba Havalimanına, oradan da askeri uçakla memleketi Sakarya’ya götürülecektir.  

 

Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Ruhu şad, mekanı cennet, makamı âli olsun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.