FATSA’DA SAHİLLER HALKIN OLUYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 22.09.2024 - 14:44, Güncelleme: 22.09.2024 - 14:44 64 kez okundu.
 

FATSA’DA SAHİLLER HALKIN OLUYOR

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATIL ALANLARI HALKIN SOSYAL YAŞAM ALANLARINA DÖNÜŞTÜRMEYE DEVAM EDİYOR
      Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde geride kalan 5,5 yılda birçok alanda yapılan yenilikçi ve estetik projelerle değişim ve dönüşüm yaşayan Fatsa’da yatırımlar hız kesmiyor.   Bu kapsamda Mustafa Kemal Paşa mahallesinde ekipler, insan ve çevre dostu, estetik, modern ve işlevsel bir kıyı şeridi oluşturmak adına düzenleme projesi hazırladı. Fatsa sahili koşu ve bisiklet yolu projesinin devamı niteliğinde olacak çalışma kapsamında kıyı boyunca kesintisiz-engelsiz dolaşım hattı 580 metre daha uzatılarak kente yaklaşık 4 km uzunluğunda kıyı bandı kazandırılacak.   ATIL ALAN SOSYAL YAŞAM ALANINA DÖNÜŞECEK   Mevcutta atıl durumda bulunan alan, planlanan proje ile her yaş grubunun bir arada vakit geçirebileceği, sosyalleşebildiği bir mekan olarak tasarlandı. Proje kapsamında alana yürüyüş ve bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, piknik alanları, dinlenme ve etkinlik alanları, iskele ve kafe alanı kazandırılacak.   KIYI BOYUNCA KESİNTİSİZ DOLAŞIM İMKANI SUNACAK   Ordu Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıllarda 2,5 km uzunluğundaki Fatsa sahilinde 2,70 metre genişliğinde bisiklet yolu ve 3,5 metre genişliğinde koşu yolunu halkın hizmetine kazandırmıştı.   Fatsa sahili koşu ve bisiklet yolu projesi devamı niteliğinde olarak planlanan Mustafa Kemal Paşa Kıyı Düzenleme Projesiyle de sosyal yaşam alanı özelliği taşıyacak kıyı uzunluğu 3 km’ye ulaşacak.
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATIL ALANLARI HALKIN SOSYAL YAŞAM ALANLARINA DÖNÜŞTÜRMEYE DEVAM EDİYOR

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde geride kalan 5,5 yılda birçok alanda yapılan yenilikçi ve estetik projelerle değişim ve dönüşüm yaşayan Fatsa’da yatırımlar hız kesmiyor.

 

Bu kapsamda Mustafa Kemal Paşa mahallesinde ekipler, insan ve çevre dostu, estetik, modern ve işlevsel bir kıyı şeridi oluşturmak adına düzenleme projesi hazırladı. Fatsa sahili koşu ve bisiklet yolu projesinin devamı niteliğinde olacak çalışma kapsamında kıyı boyunca kesintisiz-engelsiz dolaşım hattı 580 metre daha uzatılarak kente yaklaşık 4 km uzunluğunda kıyı bandı kazandırılacak.

 

ATIL ALAN SOSYAL YAŞAM ALANINA DÖNÜŞECEK

 

Mevcutta atıl durumda bulunan alan, planlanan proje ile her yaş grubunun bir arada vakit geçirebileceği, sosyalleşebildiği bir mekan olarak tasarlandı. Proje kapsamında alana yürüyüş ve bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, piknik alanları, dinlenme ve etkinlik alanları, iskele ve kafe alanı kazandırılacak.

 

KIYI BOYUNCA KESİNTİSİZ DOLAŞIM İMKANI SUNACAK

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıllarda 2,5 km uzunluğundaki Fatsa sahilinde 2,70 metre genişliğinde bisiklet yolu ve 3,5 metre genişliğinde koşu yolunu halkın hizmetine kazandırmıştı.

 

Fatsa sahili koşu ve bisiklet yolu projesi devamı niteliğinde olarak planlanan Mustafa Kemal Paşa Kıyı Düzenleme Projesiyle de sosyal yaşam alanı özelliği taşıyacak kıyı uzunluğu 3 km’ye ulaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.