BÜYÜKŞEHİRDEN VEFAT EDEN MUHTARLARA VEFA

BÖLGE GÜNDEMİ 20.10.2024 - 22:28, Güncelleme: 20.10.2024 - 22:28 245 kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRDEN VEFAT EDEN MUHTARLARA VEFA

GÖREVLERİ BAŞINDAYKEN VEFAT EDEN MUHTARLAR DUALARLA YAD EDİLDİ
      Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında görevi başındayken vefat eden muhtarları da unutmadı. Ekipler tek tek kabristanlıkları ziyaret ederek vefat eden muhtarları dualarla yad etti.   Devlet ile vatandaş arasındaki köprü vazifesini yerine getirirken vefat eden muhtarları yad etmek için ilçelere giden ekipler tek tek kabristanlıkları ziyaret etti.    Büyükşehir Belediyesi din görevlilerince ailelerinin de yer aldığı ziyarette muhtarların mezarları başında Kur’an- Kerim okundu. Ziyaretin yapıldığı ilçelerde görev yapan muhtarların da katıldığı programlarda yapılan dua sonrası kabristanlıklara çiçekler konuldu.    
GÖREVLERİ BAŞINDAYKEN VEFAT EDEN MUHTARLAR DUALARLA YAD EDİLDİ

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında görevi başındayken vefat eden muhtarları da unutmadı. Ekipler tek tek kabristanlıkları ziyaret ederek vefat eden muhtarları dualarla yad etti.

 

Devlet ile vatandaş arasındaki köprü vazifesini yerine getirirken vefat eden muhtarları yad etmek için ilçelere giden ekipler tek tek kabristanlıkları ziyaret etti. 

 

Büyükşehir Belediyesi din görevlilerince ailelerinin de yer aldığı ziyarette muhtarların mezarları başında Kur’an- Kerim okundu. Ziyaretin yapıldığı ilçelerde görev yapan muhtarların da katıldığı programlarda yapılan dua sonrası kabristanlıklara çiçekler konuldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.