5,5 YILDA 280 BİN METREKÜP KALDIRIM

BÖLGE GÜNDEMİ 24.10.2024 - 12:49, Güncelleme: 24.10.2024 - 12:49 101 kez okundu.
 

5,5 YILDA 280 BİN METREKÜP KALDIRIM

Ordu Büyükşehir Belediyesi şehir estetiği ve yaya güvenliğini sağlamak amacı ile kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde kaldırım çalışması başlattı.
        KARŞIYAKA’YA MODERN GÖRÜNÜM       Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde alt ve üst yapı çalışmaları ile şehri geleceğe hazırlıyor. Özellikle yol ve su alanında rekor yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi il genelinde hayata geçirdiği 280 bin metreküp kaldırım çalışmasıyla da cadde ve sokakları modern görünüme kavuşturdu.   ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK   Çalışmalara Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde devam eden ekipler, Rıza Şimşek Caddesi’nde bulunan alanda 2,5 metre genişliğinde, 2 bin metrekare baskı beton kaldırım çalışması yapıyor. Kısa süre içerisinde bitirilecek olan çalışma ile mahalle estetik bir yapıya kavuşmuş olacak.   Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ihtiyaç bulunan alanlarda kaldırım çalışmalarına devam edecek.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi şehir estetiği ve yaya güvenliğini sağlamak amacı ile kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde kaldırım çalışması başlattı.

 

 

 

 

KARŞIYAKA’YA MODERN GÖRÜNÜM

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde alt ve üst yapı çalışmaları ile şehri geleceğe hazırlıyor. Özellikle yol ve su alanında rekor yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi il genelinde hayata geçirdiği 280 bin metreküp kaldırım çalışmasıyla da cadde ve sokakları modern görünüme kavuşturdu.

 

ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

 

Çalışmalara Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde devam eden ekipler, Rıza Şimşek Caddesi’nde bulunan alanda 2,5 metre genişliğinde, 2 bin metrekare baskı beton kaldırım çalışması yapıyor. Kısa süre içerisinde bitirilecek olan çalışma ile mahalle estetik bir yapıya kavuşmuş olacak.

 

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ihtiyaç bulunan alanlarda kaldırım çalışmalarına devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.