JANDARMA'DAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

DÜNYA 22.05.2024 - 14:05, Güncelleme: 22.05.2024 - 14:05 2417+ kez okundu.
 

JANDARMA'DAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:
Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Perşembe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti kapsamında yürütülen Takipli KOM Faaliyeti neticesinde Altınordu (2) ve Perşembe (2) İlçelerinde tespit edilen (4) adreste 16-17 Mayıs 2024 tarihlerinde müşterek icra edilen operasyonda; (3) şüpheli şahsa ait araç, ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (38) gr Metamfetamin, (7) gr Bonzai, (5) gr Kubar Esrar, (2) adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ve (1) adet faturasız kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.             İcra edilen olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Perşembe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti kapsamında yürütülen Takipli KOM Faaliyeti neticesinde Altınordu (2) ve Perşembe (2) İlçelerinde tespit edilen (4) adreste 16-17 Mayıs 2024 tarihlerinde müşterek icra edilen operasyonda; (3) şüpheli şahsa ait araç, ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (38) gr Metamfetamin, (7) gr Bonzai, (5) gr Kubar Esrar, (2) adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ve (1) adet faturasız kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. 

 

 

       İcra edilen olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.