ORDULU HALTERCİ BERKAY AY'DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI

SPOR 13.07.2024 - 01:29, Güncelleme: 13.07.2024 - 01:29 1882+ kez okundu.
 

ORDULU HALTERCİ BERKAY AY'DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI

Isparta'da devam eden Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Berkay Ay, gösterdiği performansla büyük bir başarıya imza attı.
  67 kg sıkletinde yarışan Berkay Ay, koparmada 110 kg, silkmede ise 137 kg kaldırarak toplamda 247 kg ile Türkiye 3.sü oldu. Bu önemli başarı, hem sporcu hem de kulüp adına büyük bir gurur kaynağı oldu. Şampiyona, Isparta'daki Işıkkent Spor Salonu'nda 63 kulüpten 173'ü kadın olmak üzere toplam 359 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yoğun bir rekabetin yaşandığı bu organizasyonda Berkay Ay, azmi ve disiplinli çalışmasıyla öne çıkarak, Türkiye'nin en iyi genç haltercilerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Berkay Ay'ın antrenörü Cumali Tekin, genç sporcunun disiplinli antrenman programı ve kararlılığı sayesinde bu başarıyı elde ettiğini belirtti. "Berkay, her zaman en iyisini yapmak için çalışıyor. Bu madalya, onun emeklerinin bir karşılığıdır. Hedefimiz önümüzdeki süreçte Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Madalyayı Ordu şehrimize ve Ülkemize kazandırmak istiyoruz. " dedi. Ordu Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç, Berkay Ay'ı başarısından dolayı tebrik etti. Genç, "Berkay'ın başarısı, Ordu'nun halter alanında ne kadar yetenekli gençlere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendisiyle gurur duyuyoruz ve gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz," dedi. Berkay Ay'ın bu başarısı, Ordu'da büyük bir sevinçle karşılandı ve genç sporcu, gelecekteki ulusal ve uluslararası müsabakalarda daha büyük başarılara imza atma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.
Isparta'da devam eden Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Berkay Ay, gösterdiği performansla büyük bir başarıya imza attı.

 

67 kg sıkletinde yarışan Berkay Ay, koparmada 110 kg, silkmede ise 137 kg kaldırarak toplamda 247 kg ile Türkiye 3.sü oldu. Bu önemli başarı, hem sporcu hem de kulüp adına büyük bir gurur kaynağı oldu.

Şampiyona, Isparta'daki Işıkkent Spor Salonu'nda 63 kulüpten 173'ü kadın olmak üzere toplam 359 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yoğun bir rekabetin yaşandığı bu organizasyonda Berkay Ay, azmi ve disiplinli çalışmasıyla öne çıkarak, Türkiye'nin en iyi genç haltercilerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Berkay Ay'ın antrenörü Cumali Tekin, genç sporcunun disiplinli antrenman programı ve kararlılığı sayesinde bu başarıyı elde ettiğini belirtti. "Berkay, her zaman en iyisini yapmak için çalışıyor. Bu madalya, onun emeklerinin bir karşılığıdır. Hedefimiz önümüzdeki süreçte Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Madalyayı Ordu şehrimize ve Ülkemize kazandırmak istiyoruz. " dedi.

Ordu Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç, Berkay Ay'ı başarısından dolayı tebrik etti. Genç, "Berkay'ın başarısı, Ordu'nun halter alanında ne kadar yetenekli gençlere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendisiyle gurur duyuyoruz ve gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz," dedi.

Berkay Ay'ın bu başarısı, Ordu'da büyük bir sevinçle karşılandı ve genç sporcu, gelecekteki ulusal ve uluslararası müsabakalarda daha büyük başarılara imza atma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.