ESKİ BOZTEPE YOLU MODERNLEŞİYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 12.07.2024 - 11:35, Güncelleme: 13.07.2024 - 01:33 962+ kez okundu.
 

ESKİ BOZTEPE YOLU MODERNLEŞİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin misafir odası niteliğini taşıyan ve önemli turizm cazibe mekanlarından biri olan Boztepe’ye ulaşım sağlayan 4 km’lik yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.
        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürdürülürken turizme kapı aralayan güzergahlarda unutulmuyor, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollar standarttı yüksek yapıya kavuşturuluyor.   ALTERNATİF ULAŞIM SAĞLAYAN YOLDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI   Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin ağırlandığı Boztepe’ye alternatif ulaşım sağlayan 4 km’lik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Taşbaşı Mahallesi, Kirazlimanı Mahallesi, Nizamettin Mahallesi ve 122, 123 No’lu Sokaklara hitap eden 4 km’lik güzergahın 600 metresinde menfez, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon hattı ve sanat yapıları çalışmasını tamamlayan ekipler, bu kısımda sıcak asfalt çalışmalarına başladı.   ALTYAPISI TAMAMLANDIKÇA KALAN GÜZERGAH ASFALTANACAK   Öte yandan altyapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda ise asfalt çalışmaları devam edecek.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin misafir odası niteliğini taşıyan ve önemli turizm cazibe mekanlarından biri olan Boztepe’ye ulaşım sağlayan 4 km’lik yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürdürülürken turizme kapı aralayan güzergahlarda unutulmuyor, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollar standarttı yüksek yapıya kavuşturuluyor.

 

ALTERNATİF ULAŞIM SAĞLAYAN YOLDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin ağırlandığı Boztepe’ye alternatif ulaşım sağlayan 4 km’lik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

Taşbaşı Mahallesi, Kirazlimanı Mahallesi, Nizamettin Mahallesi ve 122, 123 No’lu Sokaklara hitap eden 4 km’lik güzergahın 600 metresinde menfez, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon hattı ve sanat yapıları çalışmasını tamamlayan ekipler, bu kısımda sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

 

ALTYAPISI TAMAMLANDIKÇA KALAN GÜZERGAH ASFALTANACAK

 

Öte yandan altyapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda ise asfalt çalışmaları devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.