KAYITLARIN HIZLA DEVAM ETTİĞİ ‘FINDIK DALDA, AKLIN İŞÇİDE KALMASIN’ PROJESİNE ÜRETİCİ VE İŞCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

BÖLGE GÜNDEMİ 18.07.2024 - 15:34, Güncelleme: 18.07.2024 - 15:34 791+ kez okundu.
 

KAYITLARIN HIZLA DEVAM ETTİĞİ ‘FINDIK DALDA, AKLIN İŞÇİDE KALMASIN’ PROJESİNE ÜRETİCİ VE İŞCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından başlatılan ve geçtiğimiz günlerde 5’inci dönem kayıtların yapıldığı ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesine 1 haftada rekor başvuru yapıldı.
          1 HAFTALIK SÜREDE 521 İŞCİ VE 171 BAHÇE SAHİBİ PROJEDEN YARARLANDI           Ordu’nun en önemli tarım ürünü olan ve Türkiye’nin ihracatında büyük paya sahip olduğu fındıkta hasat dönemi öncesi üreticileri en çok düşündüren ise işçi bulma konusu oluyor. Sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, üretici ile işçiyi buluşturan ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesiyle üreticilere bu anlamda büyük kolaylık sağlarken istihdamda önemli katkı sunuyor.     1 HAFTADA 521 İŞCİ BAŞVURUDA BULUNDU     Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan ve vatandaşların büyük beğenisini toplayan ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesine 1 haftada 521 işçi kayıt yaptırdı. Yine bir haftalık dönemde 171 bahçe sahibi projeye kayıt yaptırarak yeni sezon öncesi projeden yararlanmış oldular.     İŞÇİ VE İŞVEREN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR     4 yıldır uygulanan ve bu yıl 5’inci yılı olacak olan projede yeni hasat sezonu öncesi başvurular devam ediyor. Fındık bahçesi sahipleri, işçiler ve işçi olmak isteyenler, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında 0 (452) 233 40 40 numaralı hattı arayarak ya da https://ordu.bel.tr/Sayfa/1275/basvuru adresinden ulaşarak kayıt ve talep oluşturabilecek.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından başlatılan ve geçtiğimiz günlerde 5’inci dönem kayıtların yapıldığı ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesine 1 haftada rekor başvuru yapıldı.

 

 

 

 

 

1 HAFTALIK SÜREDE 521 İŞCİ VE 171 BAHÇE SAHİBİ PROJEDEN YARARLANDI

 

 

 

 

 

Ordu’nun en önemli tarım ürünü olan ve Türkiye’nin ihracatında büyük paya sahip olduğu fındıkta hasat dönemi öncesi üreticileri en çok düşündüren ise işçi bulma konusu oluyor. Sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, üretici ile işçiyi buluşturan ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesiyle üreticilere bu anlamda büyük kolaylık sağlarken istihdamda önemli katkı sunuyor.

 

 

1 HAFTADA 521 İŞCİ BAŞVURUDA BULUNDU

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan ve vatandaşların büyük beğenisini toplayan ‘Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın’ projesine 1 haftada 521 işçi kayıt yaptırdı. Yine bir haftalık dönemde 171 bahçe sahibi projeye kayıt yaptırarak yeni sezon öncesi projeden yararlanmış oldular.

 

 

İŞÇİ VE İŞVEREN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

 

 

4 yıldır uygulanan ve bu yıl 5’inci yılı olacak olan projede yeni hasat sezonu öncesi başvurular devam ediyor. Fındık bahçesi sahipleri, işçiler ve işçi olmak isteyenler, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında 0 (452) 233 40 40 numaralı hattı arayarak ya da https://ordu.bel.tr/Sayfa/1275/basvuru adresinden ulaşarak kayıt ve talep oluşturabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.