BİR ARACIN GEÇMEKTE ZORLANDIĞI YOLUN GENİŞLİĞİ ORTALAMA 12 METREYE ÇIKARILIYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 23.07.2024 - 11:05, Güncelleme: 25.07.2024 - 23:31 595+ kez okundu.
 

BİR ARACIN GEÇMEKTE ZORLANDIĞI YOLUN GENİŞLİĞİ ORTALAMA 12 METREYE ÇIKARILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede dar ve kullanışsız yollarda gerçekleştirdiği onarım ve genişletme çalışmaları ile güzergahları güvenli ve konforlu hale getirmeye devam ediyor.
        Bu kapsamda Perşembe ilçesi Kırlı Mahallesi’nde bulunan 4,5 km’lik güzergahta yol genişletme çalışması yapan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2,6 km’lik kısımda çalışmaları tamamladı. Devam eden çalışmalarla öncesinde bir aracın geçmekte zorlandığı 5 metrelik yolun genişliği çalışmaların tamamlanmasıyla ortalama 12 metreye çıkarılacak.   GENİŞLİK 8-15 METREYE ÇIKARILIYOR   Perşembe’nin Kırlı, Selimiye, Çamarası ve Hacılar Mahalleri ile Altınordu’nun Karaoluk Mahallesi’nde ulaşım sağlayan 4,5 km’lik güzergahta çalışan ekipler, yolun genişliğini yer yer 8-15 metreye çıkarıyor. Çalışmaların 2,6 km’lik bölümünde çalışmaları tamamlayan ekipler, eş zamanlı olarak yolda yağmur suyu hattı çalışmalarına da devam ediyor.     ALT YAPIDAN SONRA ÜST YAPI PROGRAMA ALINACAK   Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla üst yapıyı da programa alacak olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşımının kapılarını aralayacak.      
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede dar ve kullanışsız yollarda gerçekleştirdiği onarım ve genişletme çalışmaları ile güzergahları güvenli ve konforlu hale getirmeye devam ediyor.

 

 

 

 

Bu kapsamda Perşembe ilçesi Kırlı Mahallesi’nde bulunan 4,5 km’lik güzergahta yol genişletme çalışması yapan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2,6 km’lik kısımda çalışmaları tamamladı. Devam eden çalışmalarla öncesinde bir aracın geçmekte zorlandığı 5 metrelik yolun genişliği çalışmaların tamamlanmasıyla ortalama 12 metreye çıkarılacak.

 

GENİŞLİK 8-15 METREYE ÇIKARILIYOR

 

Perşembe’nin Kırlı, Selimiye, Çamarası ve Hacılar Mahalleri ile Altınordu’nun Karaoluk Mahallesi’nde ulaşım sağlayan 4,5 km’lik güzergahta çalışan ekipler, yolun genişliğini yer yer 8-15 metreye çıkarıyor. Çalışmaların 2,6 km’lik bölümünde çalışmaları tamamlayan ekipler, eş zamanlı olarak yolda yağmur suyu hattı çalışmalarına da devam ediyor.

 

 

ALT YAPIDAN SONRA ÜST YAPI PROGRAMA ALINACAK

 

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla üst yapıyı da programa alacak olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşımının kapılarını aralayacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.