“RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

SİYASET 24.03.2024 - 23:30, Güncelleme: 24.03.2024 - 23:30 1014+ kez okundu.
 

“RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 31 Mart yerel seçimlerine 7 gün kala seçmene birliğinizi ve beraberliğinizi bozmayın çağrısı geldi.
  19 ilçenin tamamında mekik dokuyan Milletvekili Şanlıtürk, son olarak da Çamaş, Gülyalı ve Gürgentepe de İlçe merkezlerinin yanı sıra mahalle toplantılarına da katılarak önemli mesajlar vermeye devam etti.     Çamaş ve Gülyalı'da yol, su ve alt yapı çalışmalarına dikkat çeken Şanlıtürk, Gürgentepe'de ise elektrik ve su çalışmalarına dikkat çekti.     6 Şubat 2023’te 11 ilde meydana gelen asrın felaketi depremlerinde hükümetin yatırım ve hizmet önceliğini buralara aktardığını ve diğer illerde de bazı yatırım ve projelerin yavaşlaması ve duraksadığının altını çizen Şanlıtürk, bunun hizmetlerin yapılmayacağı anlamına gelmemesi gerektiğini söyledi.   Gürgentepe Eskiköy mahallesinde vatandaşlara hitap eden Şanlıtürk, "Değerli hemşerilerim, artık birliğimizi, beraberliğimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve bekamızı tesis etmemize ve devam ettirmeye 7 günümüz kaldı. Ben, Ordu'nun bir evladı olarak 19 ilçemizin tamamen her noktasında ne sorun varsa ne beklenti varsa ne talep varsa en iyi bilenlerden birisiyim. Milletvekili olmama rağmen ikametim hala Ordu’da. Bizim başka bir Ordu'muzda yok zaten. O yüzden biz Cumhur ittifakı olarak ne söz veriyorsak bu sözleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gürgentepe'nin ekonomik hacmi belli. Buraya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle, milletvekillerimizle güç birliği yaparak daha cazip bir hale inşallah getireceğiz. Ben sizden özellikle şunu istirham ediyorum. Birbirinizle asla kavga ederek oy getirmeyin. Gürgentepe mozaik bakımından yelpazesi geniş bir ilçemiz. Onun için burada da birliğimiz ve beraberliğimiz çok önemlidir. 1 Nisan’da Gürgentepe de Eskiköy de güneş bir başka doğacak. Ben dün nasıl ki düğününüzde, Cenazeniz de hep yanınızda oldum. Bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Biriz, beraberiz, Rabbim birliğimizi daim etsin" diye konuştu. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 31 Mart yerel seçimlerine 7 gün kala seçmene birliğinizi ve beraberliğinizi bozmayın çağrısı geldi.

 

19 ilçenin tamamında mekik dokuyan Milletvekili Şanlıtürk, son olarak da Çamaş, Gülyalı ve Gürgentepe de İlçe merkezlerinin yanı sıra mahalle toplantılarına da katılarak önemli mesajlar vermeye devam etti.  

 

Çamaş ve Gülyalı'da yol, su ve alt yapı çalışmalarına dikkat çeken Şanlıtürk, Gürgentepe'de ise elektrik ve su çalışmalarına dikkat çekti.  

 

6 Şubat 2023’te 11 ilde meydana gelen asrın felaketi depremlerinde hükümetin yatırım ve hizmet önceliğini buralara aktardığını ve diğer illerde de bazı yatırım ve projelerin yavaşlaması ve duraksadığının altını çizen Şanlıtürk, bunun hizmetlerin yapılmayacağı anlamına gelmemesi gerektiğini söyledi.

 

Gürgentepe Eskiköy mahallesinde vatandaşlara hitap eden Şanlıtürk, "Değerli hemşerilerim, artık birliğimizi, beraberliğimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve bekamızı tesis etmemize ve devam ettirmeye 7 günümüz kaldı.

Ben, Ordu'nun bir evladı olarak 19 ilçemizin tamamen her noktasında ne sorun varsa ne beklenti varsa ne talep varsa en iyi bilenlerden birisiyim. Milletvekili olmama rağmen ikametim hala Ordu’da. Bizim başka bir Ordu'muzda yok zaten. O yüzden biz Cumhur ittifakı olarak ne söz veriyorsak bu sözleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gürgentepe'nin ekonomik hacmi belli. Buraya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle, milletvekillerimizle güç birliği yaparak daha cazip bir hale inşallah getireceğiz. Ben sizden özellikle şunu istirham ediyorum. Birbirinizle asla kavga ederek oy getirmeyin. Gürgentepe mozaik bakımından yelpazesi geniş bir ilçemiz. Onun için burada da birliğimiz ve beraberliğimiz çok önemlidir. 1 Nisan’da Gürgentepe de Eskiköy de güneş bir başka doğacak. Ben dün nasıl ki düğününüzde, Cenazeniz de hep yanınızda oldum. Bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Biriz, beraberiz, Rabbim birliğimizi daim etsin" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.