Şehit Sefa Kabakkaya A. İ. H. Lisesi Kampüsüne Uygulama Camii Yapılacak

EĞİTİM 22.05.2024 - 00:20, Güncelleme: 22.05.2024 - 00:20 2454+ kez okundu.
 

Şehit Sefa Kabakkaya A. İ. H. Lisesi Kampüsüne Uygulama Camii Yapılacak

Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Kampüsü içerisinde yapılacak olan Uygulama Camisi için protokol imza töreni düzenlendi.
        Vali Muammer Erol başkanlığında Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Okul Müdürü Kemal Yapar ile Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Miktat Karakaya da hazır bulundu.   Vali Muammer Erol, Şehit Sefa Kabakkaya A.İ.H.L Kampüsü içerisinde Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneğince yaptırılacak olan caminin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Allah tez zamanda başlayıp bitirmeyi nasip etsin” diye konuştu.    Daha sonra Vali Muammer Erol ile Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Miktat Karakaya, Uygulama Camiinin yapım protokolünü imzaladı.
Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Kampüsü içerisinde yapılacak olan Uygulama Camisi için protokol imza töreni düzenlendi.

 

 

 

 

Vali Muammer Erol başkanlığında Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Okul Müdürü Kemal Yapar ile Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Miktat Karakaya da hazır bulundu.

 

Vali Muammer Erol, Şehit Sefa Kabakkaya A.İ.H.L Kampüsü içerisinde Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneğince yaptırılacak olan caminin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Allah tez zamanda başlayıp bitirmeyi nasip etsin” diye konuştu. 

 

Daha sonra Vali Muammer Erol ile Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Miktat Karakaya, Uygulama Camiinin yapım protokolünü imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.