ÜNYE'DE AŞIRI YAĞIŞ, EV VE İŞYERLERİNDE BASKINA NEDEN OLDU

BÖLGE GÜNDEMİ 18.07.2024 - 15:05, Güncelleme: 18.07.2024 - 15:05 775+ kez okundu.
 

ÜNYE'DE AŞIRI YAĞIŞ, EV VE İŞYERLERİNDE BASKINA NEDEN OLDU

Ünye’de sabah saatlerinde meydana gelen kısa süreli yağış bazı blok noktalarda su baskınına sebep oldu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri yağış sırasında meydana gelen olumsuz durumlara kısa sürede müdahale etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ başta olmak üzere 37 adet iş makinesi ve araç, 85 personel ile su baskını meydana gelen alanlarda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, menfez ve kanal temizliği, kapalı baks ve büzlerin açılması, başlayan yağışla birlikte aşırı yağıştan etkilenen yerlere ivedilikle müdahale etti. Ekipler olumsuzlukları gidermek adına çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı 15 araç ve 48 personel ile kuka, kombine ve vidanjör aracı ile kanal hattı çekim işlemi gerçekleştirdi. Ordu İtfaiyesi de motopomp ile su tahliyesi gerçekleştirdi. Ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Ünye’de sabah saatlerinde meydana gelen kısa süreli yağış bazı blok noktalarda su baskınına sebep oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri yağış sırasında meydana gelen olumsuz durumlara kısa sürede müdahale etti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ başta olmak üzere 37 adet iş makinesi ve araç, 85 personel ile su baskını meydana gelen alanlarda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, menfez ve kanal temizliği, kapalı baks ve büzlerin açılması, başlayan yağışla birlikte aşırı yağıştan etkilenen yerlere ivedilikle müdahale etti. Ekipler olumsuzlukları gidermek adına çalışmalarına devam ediyor.
Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı 15 araç ve 48 personel ile kuka, kombine ve vidanjör aracı ile kanal hattı çekim işlemi gerçekleştirdi.
Ordu İtfaiyesi de motopomp ile su tahliyesi gerçekleştirdi.
Ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.