AYBASTI’DA SICAK ASFALT KONFORU

BÖLGE GÜNDEMİ 24.06.2024 - 13:50, Güncelleme: 27.06.2024 - 14:33 522+ kez okundu.
 

AYBASTI’DA SICAK ASFALT KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesi Uzundere- Zaferi Milli Mahalleleri bağlantı yolunu sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor.
          Aybastı-Kabataş ilçelerinin mahalleleri ile iki ilçenin yaylalarına da konforlu ulaşım olanağı sağlayan 12,5 km’lik bağlantı yolu, Ordu’yu Tokat’a bağlayacak en kısa yollardan birisi olarak da önem arz ediyor.     ORDU’NUN İKİ İLÇESİ İLE TOKAT’A ULAŞIM SAĞLIYOR     Toplam 12,5 km uzunluğundaki bağlantı yolu Aybastı’nın en uzak mahallesi olan Uzundere’yi merkeze bağladığı gibi, Kabataş ve Aybastı’nın mahalleleri ile Tokat’ın Reşadiye ilçesine de ulaşım sağlıyor.   Çalışmalar vatandaşların da yüzünü güldürdü. Çalışmalara kısa süre önce başlayan Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 1 km’lik kısımda çalışmaları tamamladı.   HAYALDİ GERÇEK OLUYOR   Yıllardır özlemle bekledikleri asfalt hayalini gerçeğe dönüştüren Başkan Güler’e teşekkür eden vatandaşlar, “Bu hizmetin gerçeğe dönüşüyor olması bizim için mutluluk verici. İlçemizin yanı sıra birçok ilçeye ulaşım sağlayan yolumuz bölgemiz için oldukça önem arz ediyor. Çalışmalar için Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.     Büyükşehir Belediyesi 12,5 km’lik yoldaki sıcak asfalt çalışmalarını yıl sonuna kadar bitirmeyi amaçlıyor.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesi Uzundere- Zaferi Milli Mahalleleri bağlantı yolunu sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor.

 

 

 

 

 

Aybastı-Kabataş ilçelerinin mahalleleri ile iki ilçenin yaylalarına da konforlu ulaşım olanağı sağlayan 12,5 km’lik bağlantı yolu, Ordu’yu Tokat’a bağlayacak en kısa yollardan birisi olarak da önem arz ediyor.

 

 

ORDU’NUN İKİ İLÇESİ İLE TOKAT’A ULAŞIM SAĞLIYOR

 

 

Toplam 12,5 km uzunluğundaki bağlantı yolu Aybastı’nın en uzak mahallesi olan Uzundere’yi merkeze bağladığı gibi, Kabataş ve Aybastı’nın mahalleleri ile Tokat’ın Reşadiye ilçesine de ulaşım sağlıyor.

 

Çalışmalar vatandaşların da yüzünü güldürdü. Çalışmalara kısa süre önce başlayan Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 1 km’lik kısımda çalışmaları tamamladı.

 

HAYALDİ GERÇEK OLUYOR

 

Yıllardır özlemle bekledikleri asfalt hayalini gerçeğe dönüştüren Başkan Güler’e teşekkür eden vatandaşlar, “Bu hizmetin gerçeğe dönüşüyor olması bizim için mutluluk verici. İlçemizin yanı sıra birçok ilçeye ulaşım sağlayan yolumuz bölgemiz için oldukça önem arz ediyor. Çalışmalar için Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Büyükşehir Belediyesi 12,5 km’lik yoldaki sıcak asfalt çalışmalarını yıl sonuna kadar bitirmeyi amaçlıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.