Akkuş'ta Tarihi Buluşma

SİYASET 17.03.2024 - 02:16, Güncelleme: 17.03.2024 - 02:16 1464+ kez okundu.
 

Akkuş'ta Tarihi Buluşma

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hilmi Güler’in Akkuş’taki halk buluşması mitinge dönüştü.
    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hilmi Güler, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak ile birlikte Akkuş’u ziyaret etti. Akkuş’ta esnaf ziyaretinin ardından gerçekleştirilen halk buluşması adeta mitinge dönüştü. Başkan Hilmi Güler ve beraberinkiler Akkuşlular tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.   “Aynı Azimle Çalışmaya Devam Edeceğiz” Halk buluşmasında coşkulu kalabalığa hitap eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 10 yılda Akkuş’a tarihi yatırımlar yapıldığını belirterek, 2019 yılındaki seçim sürecinde vaat ettiklerinden daha fazla hizmeti hayata geçirdiklerini, yeni dönemde de aynı azimle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Demirci, “Altyapıdan, sağlığa, turizme, tarıma, eğitime, enerjiye ve kamu yatırımlarına kadar geride bıraktığımız dönemde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki dönemdir Akkuş’umuzda hemşehrilerimizin bizlere olan güveninin boşa çıkarmadık. 2019 yerel seçimlerinde vermiş olduğumuz vaatlerden çok daha fazlasını Akkuş’umuza kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz” dedi.   Ünye- Akkuş-Niksar Yolunda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürecek Başkan Demirci’nin ardından vatandaşlara hitap eden Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, hem ilçelerde hem de Büyükşehir Belediyesinde Ak Parti iktidarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çok daha fazla hizmeti Orduyla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ünye- Akkuş-Niksar karayolundaki çalışmalara da değinen Hamarat, mevsim şartları dolayısıyla çalışmalara ara verildiğini, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.   "İsa Demirci Ne Diyorsa Altına İmzamı Atıyorum" Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hilmi Güler ise, , Akkuş ve Ordu'ya yapılan hizmetlerden bahsederken, İsa Demirci'nin sözlerine güçlü bir onay verdi. Güler, "İsa Demirci ne diyorsa altına imzamı atıyorum" diyerek, bu yolculukta birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi. Başkan Güler yeni dönemde Akkuş’a başta yol su ve altyapı olmak üzere birçok hizmeti kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hilmi Güler’in Akkuş’taki halk buluşması mitinge dönüştü.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hilmi Güler, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak ile birlikte Akkuş’u ziyaret etti. Akkuş’ta esnaf ziyaretinin ardından gerçekleştirilen halk buluşması adeta mitinge dönüştü. Başkan Hilmi Güler ve beraberinkiler Akkuşlular tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

 

“Aynı Azimle Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Halk buluşmasında coşkulu kalabalığa hitap eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 10 yılda Akkuş’a tarihi yatırımlar yapıldığını belirterek, 2019 yılındaki seçim sürecinde vaat ettiklerinden daha fazla hizmeti hayata geçirdiklerini, yeni dönemde de aynı azimle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Demirci, “Altyapıdan, sağlığa, turizme, tarıma, eğitime, enerjiye ve kamu yatırımlarına kadar geride bıraktığımız dönemde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki dönemdir Akkuş’umuzda hemşehrilerimizin bizlere olan güveninin boşa çıkarmadık. 2019 yerel seçimlerinde vermiş olduğumuz vaatlerden çok daha fazlasını Akkuş’umuza kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Ünye- Akkuş-Niksar Yolunda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürecek

Başkan Demirci’nin ardından vatandaşlara hitap eden Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, hem ilçelerde hem de Büyükşehir Belediyesinde Ak Parti iktidarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çok daha fazla hizmeti Orduyla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ünye- Akkuş-Niksar karayolundaki çalışmalara da değinen Hamarat, mevsim şartları dolayısıyla çalışmalara ara verildiğini, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

 

"İsa Demirci Ne Diyorsa Altına İmzamı Atıyorum"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hilmi Güler ise, , Akkuş ve Ordu'ya yapılan hizmetlerden bahsederken, İsa Demirci'nin sözlerine güçlü bir onay verdi. Güler, "İsa Demirci ne diyorsa altına imzamı atıyorum" diyerek, bu yolculukta birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi. Başkan Güler yeni dönemde Akkuş’a başta yol su ve altyapı olmak üzere birçok hizmeti kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.