Ankara'ya giderken kaza geçirdiler

ASAYİŞ 07.10.2018 - 13:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2243+ kez okundu.
 

Ankara'ya giderken kaza geçirdiler

Saadet Partisi İl Başkanı Av. Erkan Temiz ile partililerin içerisinde bulunduğu otomobil kaza yaptı.
Ankara’ya Genel Merkez tarafından düzenlenen toplantıya katılmak için giden Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, Fatsa İlçe Başkanı İsamil Koçan, İl Teşkilat Başkanı Erdal Yaşar ve İl Müfettişi Şerif Altundal’ın içerisinde bulunduğu otomobil Çorum Sungurlu’da döner kavşaktan ana yola çıkan minibüsün kırmızı ışık ihlali yağması sonucu kaza geçirdi. Kazada ölen ve yaralanan olmadığı sadece maddi hasar oluştuğu bildirildi.
Saadet Partisi İl Başkanı Av. Erkan Temiz ile partililerin içerisinde bulunduğu otomobil kaza yaptı.

Ankara’ya Genel Merkez tarafından düzenlenen toplantıya katılmak için giden Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, Fatsa İlçe Başkanı İsamil Koçan, İl Teşkilat Başkanı Erdal Yaşar ve İl Müfettişi Şerif Altundal’ın içerisinde bulunduğu otomobil Çorum Sungurlu’da döner kavşaktan ana yola çıkan minibüsün kırmızı ışık ihlali yağması sonucu kaza geçirdi.

Kazada ölen ve yaralanan olmadığı sadece maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.