BBP Ünye’de Zor dedi

SİYASET 20.02.2019 - 09:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1911+ kez okundu.
 

BBP Ünye’de Zor dedi

31 Mart 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, BBP Ünye İlçe Teşkilatı Ünye Belediye Başkanlığı için Yunus Zor dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Ünye İlçe Başkanı Erol Özkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Ünye’de Belediye Başkanlığı yarışında Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Zor ile seçime gireceklerini açıkladı. Özkan yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ittifak kapsamında aday çıkarılmayacağını belirtirken, Ünye’de iddialı bir seçim kampanyası yürütüleceğini da dile getirdi.   Özkan, “31 Mart yerel seçimlerinde Ünye Belediye Başkan Adayımız Yunus Zor ile siyasi mücadelemize devam edeceğiz. İlerleyen günler içerisinde projelerimizle sizlerle iç içe bir çalışma yapacağız” dedi. 
31 Mart 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, BBP Ünye İlçe Teşkilatı Ünye Belediye Başkanlığı için Yunus Zor dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ünye İlçe Başkanı Erol Özkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Ünye’de Belediye Başkanlığı yarışında Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Zor ile seçime gireceklerini açıkladı.

Özkan yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ittifak kapsamında aday çıkarılmayacağını belirtirken, Ünye’de iddialı bir seçim kampanyası yürütüleceğini da dile getirdi.

 

Özkan, “31 Mart yerel seçimlerinde Ünye Belediye Başkan Adayımız Yunus Zor ile siyasi mücadelemize devam edeceğiz. İlerleyen günler içerisinde projelerimizle sizlerle iç içe bir çalışma yapacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.