Cemiyet Başkanı Coşkun, Basın Özgürlüğü Günü”nde cezaevine girdi

BÖLGE GÜNDEMİ 06.05.2019 - 14:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2079+ kez okundu.
 

Cemiyet Başkanı Coşkun, Basın Özgürlüğü Günü”nde cezaevine girdi

Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gündem Medya Sahibi İbrahim Coşkun yaptığı bir haberden dolayı ceza alarak 3 Mayıs Basın Özgürlüğü gününde cezaevine girdi.
AK Parti Ünye Eski İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Meclis Üyeliği yaptığı dönemde bir oylamada, oyunu kendi partisi olan Ak Parti'ye değil, CHP'nin temsilcisine verdiği yönünde gazetesinde haber yapan Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gündem Medya Sahibi İbrahim Coşkun’u, "kişilik haklarıma ve özgürlüğüme saldırdı" diyerek mahkemeye vermişti. 2 yıl devam eden yargı sürecinin ardından gazeteci İbrahim Coşkun'a hapis cezası verildi. İbrahim Coşkun, cezasının kesinleşmesinin ardından 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü'nde Ünye Açık Ceza ve İnfaz Kurumuna giderek, 88 gün hapis yatacak.    Coşkun'u ailesi ve basın mensupları cezaevine uğurlarken yaptığı açıklamada, " 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde basın özgürlüğü ile birlikte birçok alanda çeşitli konularda özgür olmayı hedeflemiş bir ülkeyiz. Bugün ne yazık ki Ünye'de bir tarih oldu. Yaklaşık 3 ay cezamı çekmek için cezaevinde kalacağım. Bu süreçte yanımda olan gazeteci arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ediyorum. Temennim 88 gün sonra ne ben ne de başka meslektaşım tutuklanmasın. Dün yayın politikamız nasılsa bugün de aynı olacak. Sadece kısa bir reklam arası diyelim." dedi.
Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gündem Medya Sahibi İbrahim Coşkun yaptığı bir haberden dolayı ceza alarak 3 Mayıs Basın Özgürlüğü gününde cezaevine girdi.

AK Parti Ünye Eski İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Meclis Üyeliği yaptığı dönemde bir oylamada, oyunu kendi partisi olan Ak Parti'ye değil, CHP'nin temsilcisine verdiği yönünde gazetesinde haber yapan Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gündem Medya Sahibi İbrahim Coşkun’u, "kişilik haklarıma ve özgürlüğüme saldırdı" diyerek mahkemeye vermişti. 2 yıl devam eden yargı sürecinin ardından gazeteci İbrahim Coşkun'a hapis cezası verildi.

İbrahim Coşkun, cezasının kesinleşmesinin ardından 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü'nde Ünye Açık Ceza ve İnfaz Kurumuna giderek, 88 gün hapis yatacak. 

 

Coşkun'u ailesi ve basın mensupları cezaevine uğurlarken yaptığı açıklamada, " 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde basın özgürlüğü ile birlikte birçok alanda çeşitli konularda özgür olmayı hedeflemiş bir ülkeyiz. Bugün ne yazık ki Ünye'de bir tarih oldu. Yaklaşık 3 ay cezamı çekmek için cezaevinde kalacağım. Bu süreçte yanımda olan gazeteci arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ediyorum. Temennim 88 gün sonra ne ben ne de başka meslektaşım tutuklanmasın. Dün yayın politikamız nasılsa bugün de aynı olacak. Sadece kısa bir reklam arası diyelim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.