“Eksiklikleri gidermek için adayım”

SİYASET 13.11.2018 - 23:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2208+ kez okundu.
 

“Eksiklikleri gidermek için adayım”

Ünye Belediye Meclis Üyesi Telat Tuncar, “Ünye’nin girmediğimiz mahalle arası kalmadı. Her birinin eksiklerini gözlemleme imkanına sahip olduk. Bu eksiklikleri gidermek için adayım.” dedi.
Ünye Belediye Meclis Üyesi Telat Tuncar,  AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatında yaptığı konuşmada, “Ünye’nin girmediğimiz mahalle arası kalmadı. Her birinin eksiklerini gözlemleme imkanına sahip olduk. Bu eksiklikleri gidermek için adayım.” dedi. AK Parti Ünye İlçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan son olarak ta Belediye Meclis Üyeliği yapan Telat Tuncar, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Tuncar’ın aday adaylık müracaatında yaptığı konuşmada, “4,5 yılını Belediye Meclisinde AK Parti’yi temsilen Meclis üyesi olarak görevini ifa eden Av. Telat Tuncar kardeşimize aday adaylık müracaatının hayırlı olmasını diliyorum. Aday adaylığını açıklayarak bu yarışta bende varım diyen, medeni cesaretini gösteren kardeşimize başarılar diliyorum. Allah neticesini hayırlı eylesin.” dedi. -“Siyasetin mutfağından geldim”- Ünye Belediye Meclis Üyesi Telat Tuncar, siyasetin mutfağından geldiğini ifade ederek, “2014 yılında Belediye Meclis Üyesi seçildim. Aynı dönem içerisinde AK Parti yönetim kurulu üyesi oldum. İlçe başkanlığı, medya tanıtım başkanlığı, parti sekreterliği yaptım. Siyasetin mümkün olduğunca mutfağından gelerek aşama aşama ilerlemeye çalıştım. Geldiğimiz noktada ise Ak Parti Ünye Belediye Başkan aday adayı olarak bulunmaktayım. Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin.” dedi. -“Projelerimiz var”- Ünye için projeleri olduğunu belirten Tuncar, şöyle konuştu:   “Ünye’nin girmediğimiz mahalle arası kalmadı. Her birinin eksiklerini biz zati gözlemleme imkanına sahip olduk. Ünye’nin eksikleri nelerdir tespit ettik. Ne yapabilirizi zaman zaman arkadaşlarımızla tartıştık. Kafamızda belli düşündüğümüz, ortaya koyduğumuz projelerimiz var. Rabbim nasip ederse, görev tevdi edilirse bu eksiklikleri gidermek için elimizden ne geliyorsa gayret göstereceğiz. Ünye’nin sokağında geziyoruz, Ünye’nin tozunu yutuyoruz, Ünye’nin çamuruna bulaşıyoruz. Ünye’de yaşıyoruz, Ünye’de yaşamaya da devam edeceğiz.”
Ünye Belediye Meclis Üyesi Telat Tuncar, “Ünye’nin girmediğimiz mahalle arası kalmadı. Her birinin eksiklerini gözlemleme imkanına sahip olduk. Bu eksiklikleri gidermek için adayım.” dedi.

Ünye Belediye Meclis Üyesi Telat Tuncar,  AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatında yaptığı konuşmada, “Ünye’nin girmediğimiz mahalle arası kalmadı. Her birinin eksiklerini gözlemleme imkanına sahip olduk. Bu eksiklikleri gidermek için adayım.” dedi.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan son olarak ta Belediye Meclis Üyeliği yapan Telat Tuncar, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Tuncar’ın aday adaylık müracaatında yaptığı konuşmada, “4,5 yılını Belediye Meclisinde AK Parti’yi temsilen Meclis üyesi olarak görevini ifa eden Av. Telat Tuncar kardeşimize aday adaylık müracaatının hayırlı olmasını diliyorum. Aday adaylığını açıklayarak bu yarışta bende varım diyen, medeni cesaretini gösteren kardeşimize başarılar diliyorum. Allah neticesini hayırlı eylesin.” dedi.

-“Siyasetin mutfağından geldim”-

Ünye Belediye Meclis Üyesi Telat Tuncar, siyasetin mutfağından geldiğini ifade ederek, “2014 yılında Belediye Meclis Üyesi seçildim. Aynı dönem içerisinde AK Parti yönetim kurulu üyesi oldum. İlçe başkanlığı, medya tanıtım başkanlığı, parti sekreterliği yaptım. Siyasetin mümkün olduğunca mutfağından gelerek aşama aşama ilerlemeye çalıştım. Geldiğimiz noktada ise Ak Parti Ünye Belediye Başkan aday adayı olarak bulunmaktayım. Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin.” dedi.

-“Projelerimiz var”-

Ünye için projeleri olduğunu belirten Tuncar, şöyle konuştu:

 

“Ünye’nin girmediğimiz mahalle arası kalmadı. Her birinin eksiklerini biz zati gözlemleme imkanına sahip olduk. Ünye’nin eksikleri nelerdir tespit ettik. Ne yapabilirizi zaman zaman arkadaşlarımızla tartıştık. Kafamızda belli düşündüğümüz, ortaya koyduğumuz projelerimiz var. Rabbim nasip ederse, görev tevdi edilirse bu eksiklikleri gidermek için elimizden ne geliyorsa gayret göstereceğiz. Ünye’nin sokağında geziyoruz, Ünye’nin tozunu yutuyoruz, Ünye’nin çamuruna bulaşıyoruz. Ünye’de yaşıyoruz, Ünye’de yaşamaya da devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.