Eski Hastane Yıkılıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 27.05.2018 - 23:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2136+ kez okundu.
 

Eski Hastane Yıkılıyor

TOKİ tarafından Turyap aracılığıyla satışa çıkan eski Ünye devlet hastanesinde söküm işlemi başladı.
Aralık ayında yapılan ihale ile satışa çıkan ve Ünyeli  iş adamı Ali Gürsoylu’nun satın aldı eski devlet hastanesine ilk kazma bugün vuruldu. Hastane arsası  üzerinize Ünye yakışır Prestij proje uygulayacağız diyen Gürsoylu grup sahibi Ali Gürsoylu ,   gazetemize yapmış olduğu açıklamada ,kamuoyunu beklentileri ölçüsünde   ustalık eseri olarak gördüğü projede konut ve yaşam alanlarından oluşan gözde bir projeye imza atacaklarını belirtmişti. Çamlık Life olarak adlandırılan projede bugün söküm işi  başladı .İş makinelerinin çalıştığı yaklaşık 10 bin metre kare alanda ilk gün söküm işi yapılırken daha sonra yıkım işleminin başlayacağı belirtildi.Hastane söküm işlerini yapan Yalçın inşaat sahibi Harun Özkan gazetemize yaptığı açıklamada ,burada ki çalışmalarımıza bugün başladık.Hastaneye alanını temizleyerek inşaata hazır hale getireceğiz.Çevreye elimizden geldiğince rahatsızlık vermeden işimizi gerçekleştiriyoruz.Söküm ve yıkım süreci 40 gün sürecek dedi.  
TOKİ tarafından Turyap aracılığıyla satışa çıkan eski Ünye devlet hastanesinde söküm işlemi başladı.

Aralık ayında yapılan ihale ile satışa çıkan ve Ünyeli  iş adamı Ali Gürsoylu’nun satın aldı eski devlet hastanesine ilk kazma bugün vuruldu.

Hastane arsası  üzerinize Ünye yakışır Prestij proje uygulayacağız diyen Gürsoylu grup sahibi Ali Gürsoylu ,   gazetemize yapmış olduğu açıklamada ,kamuoyunu beklentileri ölçüsünde   ustalık eseri olarak gördüğü projede konut ve yaşam alanlarından oluşan gözde bir projeye imza atacaklarını belirtmişti.

Çamlık Life olarak adlandırılan projede bugün söküm işi  başladı

.İş makinelerinin çalıştığı yaklaşık 10 bin metre kare alanda ilk gün söküm işi yapılırken daha sonra yıkım işleminin başlayacağı belirtildi.Hastane söküm işlerini yapan Yalçın inşaat sahibi Harun Özkan gazetemize yaptığı açıklamada ,burada ki çalışmalarımıza bugün başladık.Hastaneye alanını temizleyerek inşaata hazır hale getireceğiz.Çevreye elimizden geldiğince rahatsızlık vermeden işimizi gerçekleştiriyoruz.Söküm ve yıkım süreci 40 gün sürecek dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.