“Esnaflarımızın Her Zaman Yanındayız”

BÖLGE GÜNDEMİ 03.03.2021 - 23:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2118+ kez okundu.
 

“Esnaflarımızın Her Zaman Yanındayız”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kapalı pazar esnafını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Tavlı, “Yerel ekonomimizin dinamikleri olan esnaflarımızın her zaman yanındayız.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte kapalı pazarı gezerek, hem pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla bir araya geldi.       Pazar esnafına bol ve bereketli kazanç temennisinde bulunan Başkan Tavlı,  işlerinde kolaylıklar diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbetler gerçekleştiren Başkan Hüseyin Tavlı, pazaryeri esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.       -“Esnaflarımızın taleplerini dinleyerek istişarelerde bulunduk”-     Yerel esnafın her zaman destekçisi olduklarını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Yerel ekonomimizin dinamikleri olan esnaflarımızın her zaman yanındayız. Bugün AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan, yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte Kapalı Pazar esnafımızı ziyaret edip sohbetler ettik. Esnaf kardeşlerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulunduk.” dedi.       Kapalı pazar esnafı ve vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti ilçe başkanı Kenan Selim Argan ve beraberindekilere çalışmalarında kolaylıklar dileyip ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.    
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kapalı pazar esnafını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Tavlı, “Yerel ekonomimizin dinamikleri olan esnaflarımızın her zaman yanındayız.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte kapalı pazarı gezerek, hem pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

 

Pazar esnafına bol ve bereketli kazanç temennisinde bulunan Başkan Tavlı,  işlerinde kolaylıklar diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbetler gerçekleştiren Başkan Hüseyin Tavlı, pazaryeri esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

 

 

-“Esnaflarımızın taleplerini dinleyerek istişarelerde bulunduk”-

 

 

Yerel esnafın her zaman destekçisi olduklarını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Yerel ekonomimizin dinamikleri olan esnaflarımızın her zaman yanındayız. Bugün AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan, yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte Kapalı Pazar esnafımızı ziyaret edip sohbetler ettik. Esnaf kardeşlerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulunduk.” dedi.

 

 

 

Kapalı pazar esnafı ve vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti ilçe başkanı Kenan Selim Argan ve beraberindekilere çalışmalarında kolaylıklar dileyip ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.