Fatsa Cumhuriyet Meydanı modernleşiyor

BÖLGE GÜNDEMİ 11.06.2019 - 13:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2022+ kez okundu.
 

Fatsa Cumhuriyet Meydanı modernleşiyor

Fatsa'da 30 milyon TL'yi aşan ve yapım çalışmaları süren Cumhuriyet Meydanı projesinde sona yaklaşıldı.
Çalışma bittiğinde Fatsa  6 bin m2 lik alan meydan olarak kullanılacak. Düzenlemede kullanılacak malzemelerle Fatsalılar modern bir meydana kavuşacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde betonarme imalatı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, proje tamamlandığında Fatsa’ya önemli bir yaşam alanı sunulmuş olacak” dedi. 6 bin m2 meydan, 81 araçlık otopark... Fatsa halkının önemli bir ihtiyacının giderilmesine yönelik olarak gerçekleştirilen Fatsa Meydan Projesi hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Güler, “Fatsa Meydan Projesi kapsamında yer altına 81 araçlık 2 bin 500 m2 lik kapalı otopark yapılacak. 6 bin m2 lik alan ise meydan olacak. Karadeniz Sahil Yolu güzergâhı üzerindeki en önemli alanlardan biri olacak olan projede yeni dekoratif aydınlatma elemanları, yeni yağmursuyu hattı, ahşap oturma bankları, kumlanmış bazalt ve granit taştan sert zemin, kuru havuzdan ışıklı su oyun alanı, ağaç altı oturma birimleri ve zeminde ışık oyun alanları yer alıyor “ şeklinde konuştu. Düzenleme sonrası modern bir meydan olacak   Projenin tamamlanmasıyla birlikte Fatsa’nın sosyal ve modern bir yaşam alanına kavuşacağını ifade eden Başkan Güler, “Şu an mevcut durum itibariyle işin zemin iyileştirme iksa işleri, betonarme imalatlarının tamamı yapıldı. Otopark izolasyon işleri ve saha tesviye işleri devam ediyor.  İzolasyon ve saha tesviye işlerinin tamamlanmasının ardından peyzaj, mekanik ve elektrik işleri imalatları gerçekleştirilecek. Proje tamamlandığında Fatsa’ya modern, güzel bir yaşam alanı sunulmuş olacak” dedi. 
Fatsa'da 30 milyon TL'yi aşan ve yapım çalışmaları süren Cumhuriyet Meydanı projesinde sona yaklaşıldı.

Çalışma bittiğinde Fatsa  6 bin m2 lik alan meydan olarak kullanılacak. Düzenlemede kullanılacak malzemelerle Fatsalılar modern bir meydana kavuşacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde betonarme imalatı tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, proje tamamlandığında Fatsa’ya önemli bir yaşam alanı sunulmuş olacak” dedi.

6 bin m2 meydan, 81 araçlık otopark...

Fatsa halkının önemli bir ihtiyacının giderilmesine yönelik olarak gerçekleştirilen Fatsa Meydan Projesi hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Güler, “Fatsa Meydan Projesi kapsamında yer altına 81 araçlık 2 bin 500 m2 lik kapalı otopark yapılacak. 6 bin m2 lik alan ise meydan olacak. Karadeniz Sahil Yolu güzergâhı üzerindeki en önemli alanlardan biri olacak olan projede yeni dekoratif aydınlatma elemanları, yeni yağmursuyu hattı, ahşap oturma bankları, kumlanmış bazalt ve granit taştan sert zemin, kuru havuzdan ışıklı su oyun alanı, ağaç altı oturma birimleri ve zeminde ışık oyun alanları yer alıyor “ şeklinde konuştu.

Düzenleme sonrası modern bir meydan olacak

 

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Fatsa’nın sosyal ve modern bir yaşam alanına kavuşacağını ifade eden Başkan Güler, “Şu an mevcut durum itibariyle işin zemin iyileştirme iksa işleri, betonarme imalatlarının tamamı yapıldı. Otopark izolasyon işleri ve saha tesviye işleri devam ediyor.  İzolasyon ve saha tesviye işlerinin tamamlanmasının ardından peyzaj, mekanik ve elektrik işleri imalatları gerçekleştirilecek. Proje tamamlandığında Fatsa’ya modern, güzel bir yaşam alanı sunulmuş olacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.