Fatsa’da Suç Örgütüne Baskın

ASAYİŞ 28.02.2021 - 15:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1165+ kez okundu.
 

Fatsa’da Suç Örgütüne Baskın

Emniyet Güçleri tarafından Fatsa’da yapılan operasyonda 13 eylemin faili oldukları tespit ediken 5 kişi yakalandı.
Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:       Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Organize Suç Örgütüne yönelik, aralarında kamu görevlisinin yer aldığı 5 şüphelinin yakalanması amacıyla 4 adreste 24.02.2021 günü sabah saatlerinde 12 ekip, 42 personelin katılımı ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğinde operasyon gerçekleştirilmiştir.   Şüphelilerin Örgüt Kurmak ve Yönetmek, Nitelikli Yağma, Kasten Yaralama, Tefecilik, Rüşvet, Görevi Kötüye Kullanma, Mala Zarar Verme ve Suçluyu Kayırma suçlarının yer aldığı 13 eylemin failleri oldukları tespit edilmiştir.   Operasyon kapsamında 5 şüpheli yakalanmıştır. 26.02.2021 günü adli işlemleri tamamlanarak Fatsa Adliyesine sevk edilen 3 şüpheli şahıs tutuklanmış, 1 şüpheli şahıs ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır. 1 şüphelinin ise adli işlemleri devam etmektedir.          Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Emniyet Güçleri tarafından Fatsa’da yapılan operasyonda 13 eylemin faili oldukları tespit ediken 5 kişi yakalandı.

Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:  

 

 

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Organize Suç Örgütüne yönelik, aralarında kamu görevlisinin yer aldığı 5 şüphelinin yakalanması amacıyla 4 adreste 24.02.2021 günü sabah saatlerinde 12 ekip, 42 personelin katılımı ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğinde operasyon gerçekleştirilmiştir.

 

Şüphelilerin Örgüt Kurmak ve Yönetmek, Nitelikli Yağma, Kasten Yaralama, Tefecilik, Rüşvet, Görevi Kötüye Kullanma, Mala Zarar Verme ve Suçluyu Kayırma suçlarının yer aldığı 13 eylemin failleri oldukları tespit edilmiştir.

 

Operasyon kapsamında 5 şüpheli yakalanmıştır. 26.02.2021 günü adli işlemleri tamamlanarak Fatsa Adliyesine sevk edilen 3 şüpheli şahıs tutuklanmış, 1 şüpheli şahıs ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır. 1 şüphelinin ise adli işlemleri devam etmektedir.

 

       Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.