Fırtına Balık Fiyatlarını Vurdu

BÖLGE GÜNDEMİ 27.09.2018 - 16:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2580+ kez okundu.
 

Fırtına Balık Fiyatlarını Vurdu

Ordu’da Salı gününden itibaren etkili olmayan başlayan fırtına, balık tezgahlarını vurdu.
Fırtına nedeniyle balık fiyatları bir günde ortalama 5 TL arttı. Balıkçı Aziz Ceylan, fiyatların fırtına nedeniyle arttığını fakat vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi. Havaların sert olmasına rağmen işlerimiz iyi gidiyor diyen Ceylan, “ Vatandaşlar en çok fiyatı en düşük balığı tercih ediyor. İstavrit ile Palamut şuan en fazla satılan balık çeşitleri diyebiliriz.” diye konuştu. Ceylan, fırtına nedeniyle palamutun fiyatının 10 TL’den 13 TL’ye çıktığını, mezgitin ise 20 TL’den 25 TL’ye yükseldiğini söyledi. Balık fiyatları tezgahlarda fırtınadan sonra şu şekilde oluştu: Palamut 10-13 TL İstavrit 7-10 TL Mezgit 20-25 TL Çinekop 20-35 TL Barbun 15-20 TL
Ordu’da Salı gününden itibaren etkili olmayan başlayan fırtına, balık tezgahlarını vurdu.

Fırtına nedeniyle balık fiyatları bir günde ortalama 5 TL arttı.

Balıkçı Aziz Ceylan, fiyatların fırtına nedeniyle arttığını fakat vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi.

Havaların sert olmasına rağmen işlerimiz iyi gidiyor diyen Ceylan, “ Vatandaşlar en çok fiyatı en düşük balığı tercih ediyor. İstavrit ile Palamut şuan en fazla satılan balık çeşitleri diyebiliriz.” diye konuştu.

Ceylan, fırtına nedeniyle palamutun fiyatının 10 TL’den 13 TL’ye çıktığını, mezgitin ise 20 TL’den 25 TL’ye yükseldiğini söyledi.

Balık fiyatları tezgahlarda fırtınadan sonra şu şekilde oluştu:

Palamut 10-13 TL

İstavrit 7-10 TL

Mezgit 20-25 TL

Çinekop 20-35 TL

Barbun 15-20 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.