Hazırlık Maçında Galip Geldiler

SPOR (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 12.01.2020 - 23:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2190+ kez okundu.
 

Hazırlık Maçında Galip Geldiler

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grupta mücadele veren Ünye 1957 Spor, sezonun ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdürüyor.
  Sezonun ikinci yarısına yenilenen teknik ekiple başlayacak olan Ünye 1957 Spor, hazırlık programı kapsamında bugün Ünye İlçe Stadında Karasamsunspor ile hazırlık karşılaşması gerçekleştirdi. Maça etkili başlayan Ünye 1957 Spor, oynadıkları iyi futbolu maçın 90 dakikasına da yayarak ilk yarıda ve maçın son dakikalarında bulduğu gollerle hazırlık karşılaşmasından 2-0 galip ayrıldı. Ünye 1957 Spor, sezonun ikinci yarısının ilk maçını 19 Ocak tarihinde kendi evinde Altınordu Bld. ile oynayacak.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grupta mücadele veren Ünye 1957 Spor, sezonun ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Sezonun ikinci yarısına yenilenen teknik ekiple başlayacak olan Ünye 1957 Spor, hazırlık programı kapsamında bugün Ünye İlçe Stadında Karasamsunspor ile hazırlık karşılaşması gerçekleştirdi.

Maça etkili başlayan Ünye 1957 Spor, oynadıkları iyi futbolu maçın 90 dakikasına da yayarak ilk yarıda ve maçın son dakikalarında bulduğu gollerle hazırlık karşılaşmasından 2-0 galip ayrıldı.

Ünye 1957 Spor, sezonun ikinci yarısının ilk maçını 19 Ocak tarihinde kendi evinde Altınordu Bld. ile oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.