İkizce’de Otomobil Dereye Uçtu

ASAYİŞ 05.03.2019 - 13:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1138+ kez okundu.
 

İkizce’de Otomobil Dereye Uçtu

İkizce’de bir otomobil köprüden dereye düştü.
İkizce Karlıtepe mahallesinde sabah erken saatlerde Ayhan Temiz’in kullandığı 52 HE 585 plakalı otomobil nedeni henüz tam olarak bilinmeyen bir sebeple,sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına uçtu. Dere yatağına takla atarak düşen otomobilde ölen ve yaralanan olmadı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
İkizce’de bir otomobil köprüden dereye düştü.

İkizce Karlıtepe mahallesinde sabah erken saatlerde Ayhan Temiz’in kullandığı 52 HE 585 plakalı otomobil nedeni henüz tam olarak bilinmeyen bir sebeple,sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına uçtu.

Dere yatağına takla atarak düşen otomobilde ölen ve yaralanan olmadı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.