İkizce’ye Yeni Kent Meydanı

YAŞAM 01.10.2020 - 13:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1876+ kez okundu.
 

İkizce’ye Yeni Kent Meydanı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesine ikinci kent meydanı inşa ediyor.
      19 ilçeye kent meydanı kazandırarak sosyal yaşam alanları oluşturma çalışmalarına hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde yeni yapılan kaymakamlık binası önünde atıl durumda bulunan yaklaşık 4 dönümlük alanı kent meydanı olarak inşa ederek halkın kullanımına sunacak.     İLÇEYE YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK     Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından uygulaması yapılacak olan proje kapsamında sert zemin yürüyüş yolları ve meydan oluşturularak, yeşil alanlarıyla doğaya uyumlu yeni ve modern bir görünüm kazandırılacak.  Etkinliklere ev sahipliği de yapacak olan meydanda aynı zamanda, çocuk oyun parkı, 8 adet ahşap pergola, 3 adet ahşap kamelya da yer alacak.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesine ikinci kent meydanı inşa ediyor.

 

 

 

19 ilçeye kent meydanı kazandırarak sosyal yaşam alanları oluşturma çalışmalarına hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde yeni yapılan kaymakamlık binası önünde atıl durumda bulunan yaklaşık 4 dönümlük alanı kent meydanı olarak inşa ederek halkın kullanımına sunacak.

 

 

İLÇEYE YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

 

 

Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından uygulaması yapılacak olan proje kapsamında sert zemin yürüyüş yolları ve meydan oluşturularak, yeşil alanlarıyla doğaya uyumlu yeni ve modern bir görünüm kazandırılacak. 

Etkinliklere ev sahipliği de yapacak olan meydanda aynı zamanda, çocuk oyun parkı, 8 adet ahşap pergola, 3 adet ahşap kamelya da yer alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.