Kayıp Şahıs Mobese İle Bulundu

BÖLGE GÜNDEMİ 20.10.2018 - 22:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2042+ kez okundu.
 

Kayıp Şahıs Mobese İle Bulundu

Altınordu İlçesi’nde kaybolan şahıs mobesse ile bulundu.
Altınordu ilçesi Nizamettin Mahallesi’nde yaşayan ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Hasan Gültekin adlı vatandaşın Perşembe günü kaybolması üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne yapılan başvuru ile arama kurtarma ekibi kuruldu. Alınan kayıp bildirimi üzerine, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden 6, itfaiyeden 10, UMKE’den 3 personel olmak üzere 19 personel ve bölgede yaşayan 20 vatandaşın katılımı ile arama çalışmaları başlattı. Arama ve kurtarma çalışmaları akşam saatlerine kadar devam ederken bir sonuç alınamadı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğünün mobese kameralarından yapılan incelemede; kayıp şahsın Nizamettin Mahallesi’nde dolmuştan indiği yer tespit edilerek, yön takibi yapıldı. Yapılan çalışma sonucunda kayıp Hasan GÜLTEKİN sağ olarak bulundu.
Altınordu İlçesi’nde kaybolan şahıs mobesse ile bulundu.

Altınordu ilçesi Nizamettin Mahallesi’nde yaşayan ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Hasan Gültekin adlı vatandaşın Perşembe günü kaybolması üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne yapılan başvuru ile arama kurtarma ekibi kuruldu.

Alınan kayıp bildirimi üzerine, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden 6, itfaiyeden 10, UMKE’den 3 personel olmak üzere 19 personel ve bölgede yaşayan 20 vatandaşın katılımı ile arama çalışmaları başlattı.

Arama ve kurtarma çalışmaları akşam saatlerine kadar devam ederken bir sonuç alınamadı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğünün mobese kameralarından yapılan incelemede; kayıp şahsın Nizamettin Mahallesi’nde dolmuştan indiği yer tespit edilerek, yön takibi yapıldı. Yapılan çalışma sonucunda kayıp Hasan GÜLTEKİN sağ olarak bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.