Kaymakamlığın adını kullandılar

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 14.04.2019 - 00:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1873+ kez okundu.
 

Kaymakamlığın adını kullandılar

Fatsa Kaymakamlığı’nın adını kullanarak eleman aranıyor ilanı veren kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Fatsa Kaymakamlığı tarafından konuya ilişkin şu açıklamalara yer verildi: “ Fatsa Kaymakamlığı adını kullanarak “Fatsa Kaymakamlığında çalıştırılmak üzere bayan eleman aranıyor detaylar birebir görüşülecektir. İletişim:0530 490 02 51” ilanı bazı kişiler tarafından internet üzerinden yayınlanmıştır. Fatsa Kaymakamlığı veya herhangi bir kamu kurumunun bu şekilde ilan vermesi hiçbir zaman mümkün değildir. Kaymakamlığımızın kesinlikle böyle bir ilanı yoktur. Fatsa Kaymakamlığı veya herhangi bir kamu kurumunun adını kullanarak ilan veren kişi ya da kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yasal işlem başlatılacaktır.” 
Fatsa Kaymakamlığı’nın adını kullanarak eleman aranıyor ilanı veren kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Fatsa Kaymakamlığı tarafından konuya ilişkin şu açıklamalara yer verildi: “

Fatsa Kaymakamlığı adını kullanarak “Fatsa Kaymakamlığında çalıştırılmak üzere bayan eleman aranıyor detaylar birebir görüşülecektir. İletişim:0530 490 02 51” ilanı bazı kişiler tarafından internet üzerinden yayınlanmıştır.

Fatsa Kaymakamlığı veya herhangi bir kamu kurumunun bu şekilde ilan vermesi hiçbir zaman mümkün değildir. Kaymakamlığımızın kesinlikle böyle bir ilanı yoktur.

Fatsa Kaymakamlığı veya herhangi bir kamu kurumunun adını kullanarak ilan veren kişi ya da kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yasal işlem başlatılacaktır.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.