Mart sonuna kadar hazır

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 18.02.2019 - 10:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1831+ kez okundu.
 

Mart sonuna kadar hazır

Çalışmaları son aşamaya gelen Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesi Mart ayının sonuna yetiştirilmeye çalışılıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçeye bir meydan projesi kapsamında çalışmaları başlayan ve daha sonra meydan alanında bulunan bina sahibi ile belediyenin anlaşamaması nedeniyle çalışmaların zaman zaman duraksadı Fatsa Cumhuriyet meydanında sona gelindi. Fatsa Cumhuriyet Meydanına ilişkin açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Fatsa ilçemizin önemli yatırımlarından biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde de demir bağlama çalışmalarının ardından beton atma işlemi ve yalıtımı yapılarak otoparkı kullanıma açmayı hedefliyoruz.” Dedi. 
Çalışmaları son aşamaya gelen Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesi Mart ayının sonuna yetiştirilmeye çalışılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçeye bir meydan projesi kapsamında çalışmaları başlayan ve daha sonra meydan alanında bulunan bina sahibi ile belediyenin anlaşamaması nedeniyle çalışmaların zaman zaman duraksadı Fatsa Cumhuriyet meydanında sona gelindi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanına ilişkin açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Fatsa ilçemizin önemli yatırımlarından biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde de demir bağlama çalışmalarının ardından beton atma işlemi ve yalıtımı yapılarak otoparkı kullanıma açmayı hedefliyoruz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.