Milletvekili Enginyurt; Tezgaha gelmedik

SİYASET 29.12.2019 - 18:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2169+ kez okundu.
 

Milletvekili Enginyurt; Tezgaha gelmedik

Almanya’da katıldığı programda siyaset yaptığı gerekçesiyle tepkiyle karşılaşılan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan çok sert cevap geldi. Enginyurt,” Hamd olsun tezgâha gelmedik” dedi.
Cemal Enginyurt  Almanya’da  Korganlılar Derneği'nin Hamsi festivaline katıldı. Festivalde sahneye çıkıp konuşma yapan Enginyurt’a katılımcılar siyaset yaptığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Milletvekili Cemal Enginyurt yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Enginyurt,” Almanya’da Korganlı hemşerilerimizle CUMHUR İTTİFAKINI konuşurken, bir zavallıyı kurup sahneye yollayıp, beni tahrik etmek istediler. Hamd olsun tezgaha gelmedik. Organlılar büyük bir coşkuyla dinlediler ve sevgi gösterdiler. Vatandaş tepkisi olmamıştır, organlılar bizi sahiplendi. Korganlı hemşerilerimiz, meczuba gereken tepkiyi bizi alkışlayarak göstermiştir. Maksat beni tahrik ederek kavga çıkarmaktı,hamd olsun bu oyuna gelmedik. Tezgâhı kuran ŞEREFSİZ bağlantılardır. Yılmak, durmak yok. Mücadeleye devam.
Almanya’da katıldığı programda siyaset yaptığı gerekçesiyle tepkiyle karşılaşılan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan çok sert cevap geldi. Enginyurt,” Hamd olsun tezgâha gelmedik” dedi.


Cemal Enginyurt  Almanya’da  Korganlılar Derneği'nin Hamsi festivaline katıldı. Festivalde sahneye çıkıp konuşma yapan Enginyurt’a katılımcılar siyaset yaptığı gerekçesiyle tepki gösterdi.
Milletvekili Cemal Enginyurt yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Enginyurt,” Almanya’da Korganlı hemşerilerimizle CUMHUR İTTİFAKINI konuşurken, bir zavallıyı kurup sahneye yollayıp, beni tahrik etmek istediler. Hamd olsun tezgaha gelmedik. Organlılar büyük bir coşkuyla dinlediler ve sevgi gösterdiler. Vatandaş tepkisi olmamıştır, organlılar bizi sahiplendi.
Korganlı hemşerilerimiz, meczuba gereken tepkiyi bizi alkışlayarak göstermiştir.
Maksat beni tahrik ederek kavga çıkarmaktı,hamd olsun bu oyuna gelmedik.
Tezgâhı kuran ŞEREFSİZ bağlantılardır.
Yılmak, durmak yok. Mücadeleye devam.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.