Mustafa Gümüş için Belediye önünde tören düzenlendi

BÖLGE GÜNDEMİ 27.05.2019 - 10:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1614+ kez okundu.
 

Mustafa Gümüş için Belediye önünde tören düzenlendi

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Ünye Belediyesi personeli Mustafa Gümüş için belediye önünde tören düzenlendi.
Ünye Belediye personeli Mustafa Gümüş (46), 10 Mayıs 2019 günü geçirdiği beyin kanaması sonucu Ordu’da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakım ünitesinde 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Gümüş’ün cenazesi hastane morgundan alınarak Fevzi Çakmak Mahallesindeki evine getirildi. Evinin önünde alınan helalliğin ardından Gümüş’ün cenazesi çalıştığı Ünye Belediyesi önüne getirilerek tören düzenlendi. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, törende yaptığı konuşmada  Mustafa Gümüş’e Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diledi. Genç yaşta vefatıyla derin bir acı içinde olduklarını ifade eden Tavlı, şunları söyledi: “Camiamızın başı sağ olsun. Kardeşimizden hem çalışma arkadaşları, hem de bütün dostları memnun ve razıydılar. Bizlerde kendisinden razıydık. Allah’ta kendisinde razı olsun. Mekanı cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Her ölüm erken ve her ölüm acıdır. Kendisi erken yaşta aramızdan ayrılarak bizleri ve ailesini hüzne boğmuştur. Ben başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.” Orta Cami İmam Hatibi Zeki Karagöz dua yaptı Törene Gümüş’ün ailesi başta olmak üzere, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, belediye personeli ve mesai arkadaşları katıldı. Belediye önündeki törenin ardından Gümüş’ün cenazesi Merkez Büyük Cami’ye getirildi. 15 yıldır Ünye Belediyesi’nde çalışan 3 çocuk babası Mustafa Gümüş’ün cenazesi, Cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Yunus  Aile Kabristanlığına defnedilerek toprağa verildi. Cenaze namazına Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Özgür Şahin, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. -Mustafa Gümüş kimdir? - Mustafa Gümüş, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde doğmuş, çocukluğu bu mahallede geçmiştir. İlkokulu Fevzi Çakmak İlkokulu'nda tamamlayan Gümüş, liseyi Ünye İmam Hatip Lisesi'nde okuyarak 1991 yılında mezun oldu. Merhum Osman Gümüş’ün oğlu olan Mustafa Gümüş, Hüseyin Berkan, Yasin Furkan ve Rana Gümüş adında üç çocuk babasıydı.
Geçirdiği beyin kanaması sonucu 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Ünye Belediyesi personeli Mustafa Gümüş için belediye önünde tören düzenlendi.

Ünye Belediye personeli Mustafa Gümüş (46), 10 Mayıs 2019 günü geçirdiği beyin kanaması sonucu Ordu’da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Yoğun bakım ünitesinde 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Gümüş’ün cenazesi hastane morgundan alınarak Fevzi Çakmak Mahallesindeki evine getirildi.

Evinin önünde alınan helalliğin ardından Gümüş’ün cenazesi çalıştığı Ünye Belediyesi önüne getirilerek tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, törende yaptığı konuşmada  Mustafa Gümüş’e Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diledi.

Genç yaşta vefatıyla derin bir acı içinde olduklarını ifade eden Tavlı, şunları söyledi:

“Camiamızın başı sağ olsun. Kardeşimizden hem çalışma arkadaşları, hem de bütün dostları memnun ve razıydılar. Bizlerde kendisinden razıydık. Allah’ta kendisinde razı olsun. Mekanı cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Her ölüm erken ve her ölüm acıdır. Kendisi erken yaşta aramızdan ayrılarak bizleri ve ailesini hüzne boğmuştur. Ben başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.”

Orta Cami İmam Hatibi Zeki Karagöz dua yaptı

Törene Gümüş’ün ailesi başta olmak üzere, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, belediye personeli ve mesai arkadaşları katıldı.

Belediye önündeki törenin ardından Gümüş’ün cenazesi Merkez Büyük Cami’ye getirildi.

15 yıldır Ünye Belediyesi’nde çalışan 3 çocuk babası Mustafa Gümüş’ün cenazesi, Cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Yunus  Aile Kabristanlığına defnedilerek toprağa verildi.

Cenaze namazına Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Özgür Şahin, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

-Mustafa Gümüş kimdir? -

Mustafa Gümüş, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde doğmuş, çocukluğu bu mahallede geçmiştir. İlkokulu Fevzi Çakmak İlkokulu'nda tamamlayan Gümüş, liseyi Ünye İmam Hatip Lisesi'nde okuyarak 1991 yılında mezun oldu.

Merhum Osman Gümüş’ün oğlu olan Mustafa Gümüş, Hüseyin Berkan, Yasin Furkan ve Rana Gümüş adında üç çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.