Okuyucu, “Millete hizmet sevdamız var”

SİYASET 13.11.2018 - 23:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1748+ kez okundu.
 

Okuyucu, “Millete hizmet sevdamız var”

İnkur eski Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatı yaparak, “Biz bu şehirde doğup büyüdük. Bu şehrin suyundan içiyoruz. Bizim millete hizmet sevdamız var.” dedi.
İnkur eski Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı, aday adaylığı müracaatı sırasında yaptığı konuşmada, “Allah, adayın kendisine ve ilçesine hayırlı olacak, birleştirici bir adayın çıkmasını ve bu çıkan adayın arkasında seçim sürecini yaşamayı bize nasip etsin.” dedi. -“Hizmet sevdamız var”- İnkur eski Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, hizmet sevdasıyla yola çıktığını ifade ederek, şöyle konuştu:   “Bizde bir yola çıktık, özellikle Ünye’miz için hizmet için yola çıktık. Bu hizmet yolunda 14 Ağustos 2001 tarihinde başlayan millete hizmet sevdasında durmadan, yorulmadan, gece-gündüz demeden başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak şartı ile 17 yıllık zaman içerinde 13 seçim yaşamış ve devamlı da birinci olmuş bir parti olarak bu günlere geldik. Biz bu şehirde doğup büyüdük, bu şehrin havasını teneffüs ediyoruz. Bu şehrin suyundan içiyoruz. Bizim millete hizmet sevdamız var. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerimizin ülkemize, Ünye’mize ve milletimize hayırlar getirilmesini temenni ediyorum. Ünye’ye sevdalısı olduğumuz için, bu hizmet yarışında bütün aday adayı arkadaşlarımız gibi bizde olduğumuzu söylüyoruz.” 
İnkur eski Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatı yaparak, “Biz bu şehirde doğup büyüdük. Bu şehrin suyundan içiyoruz. Bizim millete hizmet sevdamız var.” dedi.

İnkur eski Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı, aday adaylığı müracaatı sırasında yaptığı konuşmada, “Allah, adayın kendisine ve ilçesine hayırlı olacak, birleştirici bir adayın çıkmasını ve bu çıkan adayın arkasında seçim sürecini yaşamayı bize nasip etsin.” dedi.

-“Hizmet sevdamız var”-

İnkur eski Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, hizmet sevdasıyla yola çıktığını ifade ederek, şöyle konuştu:

 

“Bizde bir yola çıktık, özellikle Ünye’miz için hizmet için yola çıktık. Bu hizmet yolunda 14 Ağustos 2001 tarihinde başlayan millete hizmet sevdasında durmadan, yorulmadan, gece-gündüz demeden başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak şartı ile 17 yıllık zaman içerinde 13 seçim yaşamış ve devamlı da birinci olmuş bir parti olarak bu günlere geldik. Biz bu şehirde doğup büyüdük, bu şehrin havasını teneffüs ediyoruz. Bu şehrin suyundan içiyoruz. Bizim millete hizmet sevdamız var. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerimizin ülkemize, Ünye’mize ve milletimize hayırlar getirilmesini temenni ediyorum. Ünye’ye sevdalısı olduğumuz için, bu hizmet yarışında bütün aday adayı arkadaşlarımız gibi bizde olduğumuzu söylüyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.