Oldu mu Kaymakam Bey !!!

BÖLGE GÜNDEMİ 16.12.2020 - 21:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1757+ kez okundu.
 

Oldu mu Kaymakam Bey !!!

Adilcevaz Kaymakamından Akkuş Belediyespor’a Çirkin Davranış
  Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor, TÜRŞAD ile deplasmanda oynayacağı erteleme maçı öncesi şok bir olayla karşılaştı. Türkiye Voleybol (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 16 Aralık Çarşamba günü TÜRŞAD ile oynayacağı erteleme maçı için bir gün öncesinden Bitlis’in Adilcevaz ilçesine gitti. Maçın oynanacağı spor salonunda her takımın maçtan bir gün öncesi yaptığı rutin antrenmanı yapmak isteyen Akkuş Belediyespor’lu oyuncular antrenman sırasında şok bir olayla karşılaştı. Akkuş Belediyespor takımına ilçe spor müdürlüğü tarafından 16:30-18:30 saatleri arası antrenman saati verildi. Saat 18:03 olduğunda ilçe spor görevlisi tarafından "Kaymakam Bey çocukları ile basketbol oynayacak,  onun için antrenmanı erken bitirmeniz gerekiyor” denilerek Akkuş Belediyesporlu oyuncuların sahayı terk etmeleri istendi. Bu uyarının ardından Akkuş Belediyesporlu oyuncular, sahada ilçe kaymakamı, çocukları ve arkadaşlarının top oynamaya başlaması üzerine antrenmanı yarıda kesti. Takımla birlikte Bitlis’e giden kulüp Başkanı Soner Efil, böyle bir olayla ilk defa karşılaştıklarını belirterek Fair-Play ruhuna aykırı hareketlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Tunahan Çil’i kınadıklarını söyledi. Yaşanan çirkin olaydan dolayı üzüldüklerini belirten kulüp Başkanı Efil, “biz Akkuş Belediyespor olarak evimize gelen tüm takımları centilmence karşılayıp her türlü ihtiyaçlarını karşılama noktasında bugüne kadar yardımcı olduk. Ancak burada yaşadığımız olayın hiçbir şekilde kabul edilebilir bir yanı yok. Takımımıza Psikolojik baskı yapmak için antrenmanı yarıda kesmemiz istendi. Biz daha sahadan çıkmadan ilçe kaymakamı ve sokağa çıkmaları dahi yasak olan çocukları sahada top oynamaya başladı. Resmen ilçe kaymakamının top oynayabilmesi için antrenmanımız yarıda kesildi. Bu çirkin olayı şiddetle kınıyoruz. Kaymakam Bey’i de Misafirperverliği öğrenmesi için Akkuş a davet ediyoruz ” dedi.
Adilcevaz Kaymakamından Akkuş Belediyespor’a Çirkin Davranış

 

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor, TÜRŞAD ile deplasmanda oynayacağı erteleme maçı öncesi şok bir olayla karşılaştı.

Türkiye Voleybol (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 16 Aralık Çarşamba günü TÜRŞAD ile oynayacağı erteleme maçı için bir gün öncesinden Bitlis’in Adilcevaz ilçesine gitti. Maçın oynanacağı spor salonunda her takımın maçtan bir gün öncesi yaptığı rutin antrenmanı yapmak isteyen Akkuş Belediyespor’lu oyuncular antrenman sırasında şok bir olayla karşılaştı. Akkuş Belediyespor takımına ilçe spor müdürlüğü tarafından 16:30-18:30 saatleri arası antrenman saati verildi. Saat 18:03 olduğunda ilçe spor görevlisi tarafından "Kaymakam Bey çocukları ile basketbol oynayacak,  onun için antrenmanı erken bitirmeniz gerekiyor” denilerek Akkuş Belediyesporlu oyuncuların sahayı terk etmeleri istendi.

Bu uyarının ardından Akkuş Belediyesporlu oyuncular, sahada ilçe kaymakamı, çocukları ve arkadaşlarının top oynamaya başlaması üzerine antrenmanı yarıda kesti.

Takımla birlikte Bitlis’e giden kulüp Başkanı Soner Efil, böyle bir olayla ilk defa karşılaştıklarını belirterek Fair-Play ruhuna aykırı hareketlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Tunahan Çil’i kınadıklarını söyledi. Yaşanan çirkin olaydan dolayı üzüldüklerini belirten kulüp Başkanı Efil, “biz Akkuş Belediyespor olarak evimize gelen tüm takımları centilmence karşılayıp her türlü ihtiyaçlarını karşılama noktasında bugüne kadar yardımcı olduk. Ancak burada yaşadığımız olayın hiçbir şekilde kabul edilebilir bir yanı yok. Takımımıza Psikolojik baskı yapmak için antrenmanı yarıda kesmemiz istendi. Biz daha sahadan çıkmadan ilçe kaymakamı ve sokağa çıkmaları dahi yasak olan çocukları sahada top oynamaya başladı. Resmen ilçe kaymakamının top oynayabilmesi için antrenmanımız yarıda kesildi. Bu çirkin olayı şiddetle kınıyoruz. Kaymakam Bey’i de Misafirperverliği öğrenmesi için Akkuş a davet ediyoruz ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.