Ordu'ya yazık ediyorlar !!!

11.12.2018 - 13:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1280+ kez okundu.
 

Ordu'ya yazık ediyorlar !!!

Ordu sahilini katledecek olan Belde evler projesi hayata geçti. Ordu'nun silüetini boazacak olan projeyi bırakın engellemeyi siyasilerin sesinin çıkmaması büyük tepki topluyor.
'Ordu'ya Değer'' sloganıyla yola çıkan ve Ordu'nun sosyal alanlı ilk rezidans tipi projesi olan Belde Evler projesinde, bugün kurban kesilerek gerçekleştirilen törenle temel atıldı. Kirazlimanı mevkiinde eski Belde Otel arazisi üzerine inşa edilen Belde Evler projesi, geçtiğimiz günlerde yapı ruhsatını alarak yoğun şekilde inşaat çalışmalarına başlamıştı. Bir süredir hafriyat ve ankraj çalışmaları devam eden Belde Evler şantiyesinde, temel kazısının taşıyıcı sistemlerinin (IKSA) tamamlanmasının ardından bugün itibariyle C blok ve otopark kısmının temel atma çalışması yapıldı. Kamuoyunun büyük tepkisini çeken proje ile ilgili iktidar temsilcilerinin hiçbirşey yapmaması ve ses çıkarmaması da sinirleri iyice germiş durumda. Bu vebalin altına imza atanların gelecekte hiçte iyi anılmayacağını söyleyen vatandaşlar, projenin biran önce iptal edilmesini istiyor.
Ordu sahilini katledecek olan Belde evler projesi hayata geçti. Ordu'nun silüetini boazacak olan projeyi bırakın engellemeyi siyasilerin sesinin çıkmaması büyük tepki topluyor.

'Ordu'ya Değer'' sloganıyla yola çıkan ve Ordu'nun sosyal alanlı ilk rezidans tipi projesi olan Belde Evler projesinde, bugün kurban kesilerek gerçekleştirilen törenle temel atıldı.

Kirazlimanı mevkiinde eski Belde Otel arazisi üzerine inşa edilen Belde Evler projesi, geçtiğimiz günlerde yapı ruhsatını alarak yoğun şekilde inşaat çalışmalarına başlamıştı. Bir süredir hafriyat ve ankraj çalışmaları devam eden Belde Evler şantiyesinde, temel kazısının taşıyıcı sistemlerinin (IKSA) tamamlanmasının ardından bugün itibariyle C blok ve otopark kısmının temel atma çalışması yapıldı.

Kamuoyunun büyük tepkisini çeken proje ile ilgili iktidar temsilcilerinin hiçbirşey yapmaması ve ses çıkarmaması da sinirleri iyice germiş durumda.

Bu vebalin altına imza atanların gelecekte hiçte iyi anılmayacağını söyleyen vatandaşlar, projenin biran önce iptal edilmesini istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.